Autonvuokraus
Punta del Este City
Piilota
Uruguay // Punta del Este // Punta del Este City
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Punta del Este City: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Pascual Gattas, San Francisco
  20100 Punta del Este UY +598-26840125
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PDPC01
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 18:00
la.09:00 - 13:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Laadukkaat vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan Sixt Punta Del Estestä

Haluatko aloittaa työmatkan tai rentouttavan lomamatkan joustavasti ja laadukas vuokra-auto allasi? Sixt Autovuokraamo Punta Del Este tarjoaa tähän ratkaisun ja laadukkaan merkkiautojen valikoiman, jotka kaikki ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja ja hyvin varusteltuja, jotta sinun ajomukavuutesi olisi miellyttävä. Toimipisteemme löydät Punta Del Esten kaupungista Uruguaysta läheltä kauniita rantoja Punta Shopping ostoskeskuksen yhteydestä. Toimipisteeseemme onkin helppo suunnistaa vaikka shoppailun jälkeen ja viedä ostokset hotelliin vuokra-auton kyydissä. Paikalle pääset helposti julkisella liikenteellä, taksilla tai vaikka kävellen noin 15 minuutissa keskustasta. Oma Sixtin vuokra-auto allasi jatkat matkaasi kätevästi vaikka suoraan lukuisille rannoille nauttimaan aurinkoisesta säästä. Meiltä löydät kätevät ja taloudelliset henkilöautot ja farmarit, jotka kuljettavat lomailijan vaikka ympäri Uruguayta. Tilavat maasturit taas helpottavat reittivalintoja, sillä nämä eivät hyydy vaikeimmillakaan reiteillä ja kuljettavat laadukkaasti perille. Jos haluat allesi näyttävän ajoneuvon, tutustu urheilu- ja avoautoihimme, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Verkkosivuiltamme löydät autovalikoimamme ja voit tehdä varauksesi jo etukäteen ennen matkaa, jotta vuokra-autosi odottaa sinua kohteessa. Ystävällinen ja asiantunteva asiakapalvelumme auttaa sinua myös viikon jokaisena päivänä autonvuokraukseen liittyvissä asioissa.

Sixt Punta Del Este tarjoaa laadukkaan autovalikoiman jokaiseen tilanteeseen

Sixt Autovuokraamo Punta Del Este tarjoaa laadukkaat ja uudet vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan ja niin työmatkaajille kuin lomalaisille. Kätevä GPS-navigaattori johdattaa helposti kohteesta toiseen eikä sinun tarvitse huolehtia reittivalinnoista. Isommalle porukalle lisäkuljettajan lisääminen varaukseen on myös helppoa, sillä näin useampi pääsee jakamaan ajonautinnon. Lasten kanssa matkustaville suosittelemme lastenistuimia turvaamaan perheen pienimpien matkat. Tähän toimipisteeseen vuokra-auto on mahdollista palauttaa sopimuksen mukaisesti vuorokauden ympäri sekä myös nouto onnistuu samalla tavalla. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä emme voi etukäteen luvata. Varaa seuraavasi vuokra-autosi jo etukäteen, sillä Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit tehdä varauksesi huoletta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 18:00
la.09:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Punta del Este City PDPC01 Pascual Gattas, San Francisco 20100 Punta del Este -34.942500, -54.935320 +598-26840125

Sixt-toimipiste Punta del Este City PDPC01

Pascual Gattas, San Francisco
20100 Punta del Este
 
Puhelinnro +598-26840125

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service