Autonvuokraus
Punta del Este AP (to 30/11)
Piilota
Uruguay // Punta del Este // Punta del Este AP (to 30/11)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Punta del Este AP (to 30/11): Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ruta 93 km 113
  20100 Punta del Este UY +598-26840125
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Punta Del Esten lentoasemalla

Punta Del Esten lentoasema tunnetaan toiselta nimeltään Capitán de Corbeta Carlos A. Curbelon kansainvälisenä lentoasemana. Kattava autovalikoimamme koostuu kompakteista kaupunkiautoista, sedaneista, urheiluautoista, avoautoista, nelivedoista ja maastoautoista. Löydät siis takuulla sellaisen auton, joka vastaa parhaiten juuri sinun tarpeitasi. Sixtillä ei ole varsinaista toimipistettä lentoasemalla, vaan tarjoamme Meet & Greet -palvelun. Edustajamme on sinua vastassa lentoasemalla ja opastaa sinut autollesi. Autonvuokraus Punta Del Esten lentoasemalla on tehty helpoksi sinulle, jotta voit aloittaa lomasi hyvillä mielin.

Capitán de Corbeta Carlos A. Curbelo - näin vuokraat auton

Capitán de Corbeta Carlos A. Curbelon kansainvälinen lentoasema, PDP, sijaitsee vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Ota vuokra-auto Punta Del Esten lentoasemalta heti koneen laskeutumisen jälkeen ja hurista kaupunkiin vain hetkessä. Autovuokraamomme palvelee sinua joka päivä. Jos auton palautus tai nouto aukioloaikojemme puitteissa ei sovi, voit palauttaa tai noutaa auton myös itsellesi parhaiten sopivana aikana. Autonvuokrauksen Punta Del Esten lentoasemalta voi hoitaa joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Lisää vuokraasi samalla myös niin navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja kuin kaiken kattava vakuutuskin. Huomioi kuitenkin, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Elämä rantaresortissa houkuttelee rentoutumaan

Uruguayn kaakkoisosassa sijaitseva Punta Del Este on rannikolla sijaitseva lomakohde, jonka kilometrien pituiset hiekkarannat houkuttelevat turisteja niin Latinalaisesta Amerikasta kuin muualtakin maailmasta. Suomalaisille kohde ei ole vielä kovinkaan tuttu, joten sieltä voi löytää rauhaa, jota monista Euroopan kohteista ei enää löydy. Tunnetuin kaupungin rannoista on Brava Beach. Sieltä löytää hyviä aaltoja surffaamiseen sekä useita metrejä korkean patsaas, jossa on käsi ja viisi sormea. Se onkin rannan tunnetuin maamerkki. Jos etsii rauhallisempi vesiä, Mansa Beach on hyvä valinta silloin. Sixtin vuokra-auton avulla pääset tutustumaan myös lähialueisiin. Esimerkiksi 1800-luvulla rakennettu majakka on hyvä päiväretkikohde. Se on nähtävän arvoinen maamerkki. Autonvuokraus Punta Del Esten lentoasemalla tekee lomastasi kerralla monipuolisemman.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Punta del Este AP (to 30/11) PDPT99 Ruta 93 km 113 20100 Punta del Este -34.857447, -55.093968 +598-26840125

Sixt-toimipiste Punta del Este AP (to 30/11) PDPT99

Ruta 93 km 113
20100 Punta del Este
 
Puhelinnro +598-26840125

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service