Auton vuokraus toimipisteestä Noumea

 

Ohjeet toimipisteeseen Noumea

Osoite

Rond point Magenta Plage 2, 98800 Noumea, Uusi-Kaledonia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 11:30 13:00 - 17:00
La
08:00 - 11:00

Palvelumme toimipisteessä Noumea

Laadukkaat vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan Sixt Noumeasta

Laadukkaat vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan Sixt Noumeasta

Sixt Autovuokraamo Noumea toivottaa työmatkalaiset ja lomailijat lämpimästi tervetulleiksi Uuteen-Kaledoniaan. Meiltä löydät sopivan ajoneuvon matkallesi ja tarjoamme sinulle aina laadukkaat ja uudet merkkiautot, jotta matkasi on mahdollisimman miellyttävä ja korkeatasoinen. Toimipisteemme löydät Noumean kaupungista kaikkien tarvittavien palveluiden ja vilkkaan Rue Auguste Benebig -tien varrelta, joten pääset helposti myös jatkamaan matkaasi eteenpäin uusi vuokra-auto allasi. Autonvuokrauspisteeseemme Noumeassa saavut Noumea-Magentan lentoasemalta taksilla noin 3 minuutissa, joten sinne on helppo saapua vaikka suoraan lennolta noutamaan oma Sixtin vuokra-auto. Taloudelliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat kätevästi kohteesta toiseen ja kyytiin mahtuu isompikin porukka. Työmatkalaiset kulkevat liiketapaamisiin tilavilla maastureilla, jotka taittavat helposti haastavammatkin reitit. Mikäli sinun tarvitsee kuljettaa isompia määriä tavaraa, kannattaa tutustua pakettiautovalikoimaamme. Kaikki ajoneuvomme löydät helposti verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa myös viikon jokaisena päivänä.
Laadukkaat vuokra-autot kattavilla lisäpalveluilla Sixtiltä

Laadukkaat vuokra-autot kattavilla lisäpalveluilla Sixtiltä

Sixt Autovuokraamo Noumea tarjoaa laajan valikoiman merkkiautoja, jotka ovat uusia, keskimäärin vain 3 kuukautta vanhoja. Ajoneuvoja löytyy jokaisen makuun ja tarpeeseen, olitpa sitten työmatkalla tai lomalla. Kätevä GPS-navigaattori sopii jokaisen autoilijan tarpeisiin, sillä se vie sinut ja seurueesi kätevästi perille. Useamman innokkaan kuskin kanssa matkustaessa kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jotta ajonautinnon pääsee jakamaan muiden kanssa. Lapsiperheille oiva valinta on lastenistuimet, jotka tarjoavat turvalliset ajomatkat myös perheen pienimmille. Tähän toimipisteeseen voit tehdä vuokra-auton palautuksen sopimuksen mukaisesti vuorokauden ympäri ja sama käytäntö toimii myös noudon kanssa. Huomioithan varausta tehdessäsi, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Tutustu tarjontaamme verkkosivujen tai mobiilisovelluksen kautta ja tee varauksesi jo tänään. Sixt ei veloita sinulta piilokuluja, joten voit siis olla huoletta!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Noumea

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Noumea.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Noumea?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Noumea?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Noumea syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Noumea

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Noumea?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Noumea

Näytä lisää