Autonvuokraus
Buhara Rautatieasema
Piilota
Uzbekistan // Kogon // Buhara Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Buhara Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Bukhara 1
  200701 Kogon UZ +998-998538066
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: BHKX01
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 13:00
 14:00 - 18:00
 
 

Matkusta Buharassa helposti Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Buharan rautatieaseman Sixt Autovuokraamosta onnistuu miellyttävästi ja edullisesti. Sixt Autovuokraamo sijaitsee toimipisteensä nimen mukaisesti kätevästi Buharan rautatieasemalla, Koganin kaupungissa, Uzbekistanissa. Kätevän sijainnin ansiosta voit ottaa allesi Sixtin vuokra-auton helposti vaikka heti kaupunkiin saapuessasi. Saavuitpa kaupunkiin junalla tai muilla kulkuvälineillä, onnistuu autonvuokraus Buharan rautatieasemalla Sixt Autovuokraamosta luotettavasti ja vaivattomasti. Sixtin vuokra-autolla tutustut Buharaan haluamaasi tahtiin tai jatkat halutessasi matkaa muualle Uzbekistaniin. Buharan rautatieaseman toimipisteellemme on helppo saapua ja vuokra-auton nouto ja palautus onnistuu joustavasti ympäri vuorokauden.

Buhara tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Buharan rautatieaseman toimipisteen valikoimasta löydät jokaiseen matkaan sopivan automallin ja lisäpalvelut, olitpa matkalla sitten työmatkalla tai lomalla. Kattavasta valikoimastamme löydät niin taloudelliset sedan-henkilöautot kuin tilavat farmaritkin, joihin mahtuu matkaseurueenne lisäksi myös mukavasti matkatavaroita. Lisäpalveluvalikoimastamme voit lisätä vuokraukseesi tarvitsemasi lisäpalvelut, jotka tekevät matkastasi vieläkin miellyttävämmän. Esimerkiksi GPS-navigaattori helpottaa suunnistamista, mikäli Koganin ja Buharan alue ei ole sinulle entuudestaan tuttu. Valikoimastamme löytyvät myös lasten turvaistuimet sekä talvirenkaat, mikäli sää niitä vaatii. Mikäli seurueestanne löytyy useampi kuljettaja, voitte halutessanne lisätä autonvuokraukseen myös lisäkuljettajapalvelun.

Voit vuokrata vuokra-auton Sixt Buharan rautatieasemalta kätevästi verkkosivuiltamme tai puhelimitse vaikka jo ennen matkasi alkua. Verkkosivuiltamme löydät koko vuokra-autovalikoimamme sekä tarjoamamme lisäpalvelut, mutta mikäli sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme. Vuokraukseen sisältyy aina kolmannen osapuolen vastuuvakuutus sekä kolariturva, jotka tuovat lisäturvaa matkallesi. Huomioithan kuitenkin, että emme voi taata toivomaasi tiettyä automallia, vaan toivomasi autokategorian. Sixtin vuokra-autolla matkustat kätevästi ja joustavasti ja tutustut Koganin ja Buharan alueeseen joustavasti haluamaasi tahtiin. Hyppää siis Sixtin vuokra-auton rattiin kätevästi rautatieasemalta ja saat matkastasi Buharaan enemmän irti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 13:00
 14:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Buhara Rautatieasema BHKX01 Bukhara 1 200701 Kogon 39.722470, 64.548413 +998-998538066

Sixt-toimipiste Buhara Rautatieasema BHKX01

Bukhara 1
200701 Kogon
 
Puhelinnro +998-998538066

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service