Autonvuokraus
Valko-Venäjä
Piilota
Valko-Venäjä
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Sixt autonvuokraus Valko-Venäjällä

Autonvuokraus Valko-Venäjällä hoituu sujuvasti Sixtin avulla. Näppärimmin saat vuokra-auton käyttöösi varaamalla sen verkkopalvelustamme tai puhelimitse. Autovuokraamomme Valko-Venäjällä järjestävät käyttöösi vuokra-auton erilaisiin tarpeisiin. Huomaathan, ettemme voi taata tiettyä autoa, ainoastaan varaamasi autoluokan. Halutessasi saat Sixtin Valko-Venäjän toimipisteistä käyttöösi myös kattavat lisäpalvelut, kuten GPS-navigaattorin, lastenistuimen tai rajoittamattomat ajokilometrit. Sixt autonvuokraus Valko-Venäjällä tapahtuu maan pääkaupungissa Minskissä, josta onkin hyvä aloittaa matkailu eri puolille maata. Jo pääkaupungissa itsessään on paljon nähtävää, mutta myös maan luonnonsuojelualueet, historialliset muistomerkit ja muut kaupungit ovat suositeltavia matkakohteita. Erityisesti maan länsiosan Hrodna sekä Brest ja idässä sijaitsevat Homel, Vitebsk sekä Mahiljou ovat matkailijoita kiinnostavia kaupunkeja, joihin ajaa Minskistä muutamassa tunnissa.

Paikallisen liikenteen erityispiirteitä

Suurimmat valtatiet ovat yleensä hyvässä kunnossa. Myös suurin osa kantateistä etenkin pääkaupungin lähellä on vähintään kohtuullisessa kunnossa. On järkevää perehtyä maan liikennekulttuuriin jo etukäteen. Tässä muutamia vinkkejä autoiluun matkalla.

 • Liikenne on oikeanpuoleinen.
 • Nopeusrajoitus taajamassa on 60 km/h, asuinalueiden sisällä 20 km/h. Alle 3,5 tonnia painavien henkilöautojen nopeusrajoitus maanteillä on 90 km/h ja moottoriteillä 110 km/h.
 • Alle 12 vuotiaat lapset eivät saa matkustaa etupenkillä.
 • Suomalainen EU-ajokortti oikeuttaa ajamiseen maassa.
 • Matkapuhelimen käyttö ajaessa on kielletty.
Käytössä on kansainväliset liikennemerkit. Opastekyltit ja paikkakuntien nimet kirjoitetaan kyrillisillä aakkosilla. Autovuokraamomme Valko-Venäjällä auttavat mielellään liikennekulttuuriin liittyvissä kysymyksissä, jotta autoilusi on turvallista ja sujuvaa!

Autonvuokraus Valko-Venäjällä on mainio tapa tutustua nähtävyyksiin!

Pääkaupunki Minsk on oiva lähtöpiste retkelle ympäri maan. Vuokra-auto Valko-Venäjällä antaa sinulle vapauden tutkia maata, sen kulttuuria ja erikoisuuksia omaan tahtiisi. Maan pääkaupungista Minskistä löytyy esimerkiksi Lee Harvey Oswaldin asuintalo, Voiton aukio toisen maailmansodan muistomerkkeineen sekä Minskin kasvitieteellinen puutarha. Pääkaupunki Minsk on tunnettu leveistä kaduistaan ja erityisesti runsaista puistoistaan. Kaupunki tuhoutui toisessa maailmansodassa pahoin ja on sittemmin rakennettu lähes kokonaan uudestaan. Poikkeuksiakin on, esimerkiksi kansallisooppera ja -baletti säästyi suurimmaksi osaksi pommituksilta. Valko-Venäjän ja Puolan raja-alueella sijaitseva Biaowiezan metsä on suurin vielä olemassa oleva yhtenäinen alavan maan metsäalue maanosamme lehtimetsävyöhykkeellä. Maassa on myös lukuisia kiinnostavia linnoja ja linnoituksia, kuten Mir-linna sekä Hrodnan uusi sekä vanha linna. Tunnetun surrealismia edustaneen taidemaalari Marc Chagallin kotimuseo sijaitsee Vitebskissä, noin 300 kilometrin päässä Minskistä.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service