Autonvuokraus
Minsk
Piilota
Valko-Venäjä // Minsk
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Minsk

Kun suunnittelet autonvuokrausta Minskissä, on kokenut ja luotettava Sixt turvallinen valinta. Kaupungissa sijaitsevat lukuisat toimipisteemme palvelevat sinua asiantuntevasti ja tarjoavat käyttöösi laadukkaan vuokra-autokaluston, joka voi kuitenkin vaihdella eri toimipisteidemme välillä. Vähintään saat kaupungin toimipisteistämme kuitenkin käyttöösi taloudellisia henkilöautoja, tilavia farmareita ja Valko-Venäjän maastoon suuntaaville hyödyllisiä maastureita. Valtaosa Autovuokraamoistamme Minskissä mahdollistaa sinulle myös etukäteen varatun ajoneuvon noutamisen ja palautuksen myös aukioloaikojemme ulkopuoella, ympäri vuorokauden.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autonvuokraus Minskissä Sixtiltä on helppoa!

Kun hankit käyttöösi vuokra-auton autovuokraamoistamme Minskissä voit samalla valita käyttöösi erilaisia tarjolla olevia lisäpalveluita tai -vakuuksia, joiden avulla saat matkasi sujumaan entistä jouhevammin. Voit esimerkiksi pienentää kolariturvan omavastuun määrää, varautua matkaan lisäkuljettajalla tai hankkia navigaattorin varmistamaan oikean reitin löytymisen. Myös autonvuokraus itsessään sujuu meiltä helposti, sillä voit tehdä sen joko verkossa, puhelimitse, toimipisteessämme vierailemalla tai vaikkapa mobiilisovellustamme käyttämällä. Sinun kannattaa kuitenkin muistaa, että takaamme tarjoamistamme ajoneuvoista aina tiettyyn luokkaan kuuluvan menopelin tietyn merkin tai mallin sijaan.

Vuokra-autolla Minskissä onnistuneesti

Valko-Venäjän pääkaupunki, sen keskiosassa sijaitseva Minsk on mielenkiintoinen kohde, missä riittää nähtävää moneen makuun. Kaupungin keskustasta löytyy esimerkiksi lukuisia museoita ja upeita puistoja, joista erityisesti Gorkin puistoon kannattaa tutustua. Puistosta löytyy esimerkiksi lapsille erilaisia aktiviteetteja sekä maailmanpyörä. Myös upeat veistospuistot Aleksandrovsky ja Mikhailovsky ovat ehdottomasti vierailemisen arvoisia. Jokaisen kaupungissa vierailevan kannattaa ehdottomasti piipahtaa myös Itsenäisyyden aukiolla, joka on eräs maanosan suurimmista aukiosta ja jonka vierustalla sijaitsee mahtava roomalaiskatolinen Punainen kirkko. Aukion alle taas on rakennettu suuri, moderni ostoskeskus Stolitsa. Muita mahtipontisia rakennuksia kaupungissa ovat esimerkiksi myös presidentin asuintalo, kaupungintalo sekä turvallisuuspalvelun päämaja. Minskissä kannattaa kuitenkin olla vuokra-auto matkassa, sillä ajamalla voit suunnata esimerkiksi 1500-luvulta peräisin olevaan ja Unescon maailmanperintökohteisiinkin kuuluvaan Mirin linnaan nauttimaan historian havinasta. Lisäksi pääset helposti tutustumaan myös kansalliseen taidemuseoon tai ihastelemaan kasvitieteellistä puutarhaa. Vuokra-autolla erityisesti lapsiperheiden kannattaa suunnata myös Aquapark Lebyazhiy -vesipuistoon.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service