Autonvuokraus
Minsk/Hotel Green City
Piilota
Valko-Venäjä // Minsk // Minsk/Hotel Green City
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Minsk/Hotel Green City: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Pritytskogo str 156, 12th fl
  220090 Minsk BY +375-296044482
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: MSQC06
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 18:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Minsk Hotel Green City palvelee kaiken toiminnan ytimessä

Ota Valko-Venäjän pääkaupunki haltuun ja suunnaksi autovuokraus Sixtiltä Minsk Hotel Green City -toimipisteestämme. Toimipisteemme sijaitsee uudessa kehittyvässä yritys- ja viihdekeskuksessa Kamennaya Gorkan asuinalueella. Kompleksi sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, mutta matka taittuu linja-autolla ja metrolla alle puolessa tunnissa, autolla vielä nopeammin. Green Cityssä on runsaasti toimistoja, kauppoja ja ravintoloita sekä kuntoilukeskus. Palveluiden keskittyminen yhteen paikkaan helpottaa niin työ- kuin lomamatkalaisiakin, mutta muu Minsk saattaa helposti jäädä näkemättä. Nopein ja joustavin tapa vierailla keskustan nähtävyyksissä on auton vuokraaminen Sixtiltä. Pitkän työpäivän jälkeen tai kaupunkikierrosten välissä kannattaa käydä virkistäytymässä esimerkiksi lähellä sijaitsevalla Zaslawskayen järvellä. Kun nappaat vuokra-auton Minsk Hotel Green Cityn toimipisteestä, voit lähteä tutkimusmatkalle minne ja milloin vain! Tutustu laajaan autovalikoimaamme verkkosivuillamme ja varaa mieleisesi vuokra-auto matkallesi. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Minsk Hotel Green Cityssä.

Koko kaupunki ulottuvillasi Sixtin vuokra-autolla

Me Sixtillä panostamme laatuun ja turvallisuuteen. Valikoimaamme kuuluvat vuokra-autot ovat kaikki uusia malleja markkinoiden suosituilta valmistajilta. Miltä kuulostaisi taloudellinen Skodan henkilöauto tai Audin moderni farmari? Ehkä Volkswagenin trendikäs citymaasturi on enemmän mieleesi? Olit sitten pikaisella työmatkalla kollegan kanssa, viikonloppulomalla ystävien kanssa tai viikkojen kiertomatkalla koko perheen voimin, löydät Sixtiltä mieleisesi vuokra-auton Minskin-matkallesi. Valitettavasti emme voi luvata tiettyä automallia tai -merkkiä, mutta varaamasi vuokra-auto on varmasti valitsemastasi autokategoriasta. Mikäli suunnitelmiisi tulee muutos, voit maksutta muuttaa tai peruuttaa varauksesi. Valitse silloin maksu paikan päällä. Voit lisäksi noutaa ja palauttaa vuokra-autosi Minsk Hotel Green Cityn autovuokraamoon mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Saat enemmän irti matkastasi, kun saat päättää oman aikataulusi. Lisää vuokra-autoosi vielä tarpeelliset lisäpalvelut, kuten navigaattori, lastenistuin tai lisäkuljettaja, ja olet valmis lähtemään matkaan!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Minsk/Hotel Green City MSQC06 Pritytskogo str 156, 12th fl 220090 Minsk 53.908563, 27.432538 +375-296044482

Sixt-toimipiste Minsk/Hotel Green City MSQC06

Pritytskogo str 156, 12th fl
220090 Minsk
 
Puhelinnro +375-296044482

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service