Autonvuokraus
Minsk National Lentoasema
Piilota
Valko-Venäjä // Minsk // Minsk National Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Minsk National Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: National Airport Minsk
  220054 Minsk BY +375-296044482
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MSQ
Aukioloajat
ma. - su.10:00 - 19:00
Juhlapyhä10:00 - 19:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Minskin kansallisella lentokentällä

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Sixtin autovuokraamoon! Paikallisen toimipisteemme asiantunteva palvelu sekä kattava valikoima takaavat helpon alun matkallesi. Autokalustomme kattaa monet mallit klassisista ja käytännöllisistä henkilöautoista aina jykeviin ja luotettaviin maastureihin. Laaja valikoimamme sisältää paljon halutuimpien merkkien uusimpia malleja. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata tiettyä mallia tai merkkiä, vaan vuokra-auto valikoidaan haluamiesi ominaisuuksien perusteella. Halutessasi valittavanasi on laaja kirjo lisävarusteita, esimerkiksi MP3-soitin, GPS-navigaattori sekä lastenistuin. Mikäli kaipaat matkaasi erityistä turvaa tai vapautta, on sinun mahdollista hankkia kauttamme myös kattava vakuutus ja vapaat ajokilometrit. Piipahda siis toimipisteessämme, ja autonvuokraus Minskin kansallisella lentoasemalla käy mutkattomasti käden käänteessä!

Lisätietoa kansallisesta lentoasemasta

Autovuokraamomme Minskin kansallisella lentoasemalla sijaitsee autonvuokrausalueella porttien 3 - 4 kohdalla. Löydät tiesi sinne helposti seuraamalla sinne johtavia selkeitä opasteita. Voit noutaa ja palauttaa vuokra-autosi paikalliseen toimipisteeseemme mihin tahansa kellonaikaan vuorokauden ympäri. Tämä lentokenttä sijaitsee ainoastaan muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja autonvuokraus Minskin kansalliselta lentoasemalta takaakin sujuvan ja nopean siirtymisen suoraan kaupungin kirjavaan tarjontaan. Nappaa siis allesi vuokra-auto, ja säästät aikaa lomastasi nauttimiseen!

Lisätietoa Kaupungista

Valko-Venäjän pääkaupunki Minsk on vielä matkakohteena jokseenkin eksoottinen, mutta kulttuurillisesti rikas ja monipuolinen. Se on myöskin maan suurin kaupunki ja kulttuurin keskus. Neuvostoliiton aikainen arkkitehtuuri sekä leveät paraateihin käytetyt kadut ovat vaikuttava näky. Kaupunki suorastaan pursuaa vierailemisen arvoisia nähtävyyksiä, ja etenkin vuokra-autollasi saavut niihin mutkattomasti ja sujuvasti. Voit esimerkiksi ottaa suunnaksesi Silicyn tai Lahojskin suositut ja lumiset hiihtokeskukset mikäli matkasi ajankohtana on talvi, tai vierailla kesäisin suosituilla Minskaje Moran hiekkaisilla rannoilla. Suosittuja ja suositeltavia kohteita ovat myös Mirin ja Nesvizhin linnat, joista jälkimmäisen UNESCO on ottanut kirjoihinsa ja suojeltavakseen. Kaupungilla autoillessasi sinun on myös helppo vierailla useissa museoissa ostoksiesi ja ravintoloissa vierailuidesi ohessa. Onpa suunnitelmasi matkallesi sitten millainen tahansa, autonvuokraus Minskin kansallisen lentoaseman toimipisteestämme antaa matkallesi aivan uudenlaista spontaaniutta ja vapautta!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.10:00 - 19:00
Juhlapyhä10:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Minsk National Lentoasema MSQ National Airport Minsk 220054 Minsk 53.882450, 28.032453 +375-296044482

Sixt-toimipiste Minsk National Lentoasema MSQ

National Airport Minsk
220054 Minsk
 
Puhelinnro +375-296044482

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service