Autonvuokraus
Venäjä
Piilota
Venäjä
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Venäjällä mahdollistaa monipuolisen matkan

Tervetuloa Sixtin asiakkaaksi, autovuokraamomme Venäjällä on valmiina palvelemaan sinua. Meillä on maassa useita toimipisteitä, kuten Pietari, Moskova, Kalingrad ja Sochi, jotka auttavat sinua löytämään sopivimman ajoneuvon matkallesi. Tarjoamme käyttöösi niin minibussit, maasturit, sedanit kuin farmaritkin. Ajaminen ajoneuvoillamme on turvallista ja helppoa, sillä ne ovat aina uusia ja luotettavia. Tutustu valikoimaamme netissä ja varaa juuri sinun matkaasi sopivin ajoneuvo. Vuokra-auto Venäjällä tekee matkastasi joustavan ja voit liikkua paikasta toiseen juuri oman aikataulusi puitteissa. Meiltä saat myös lisäpalvelut, kuten vapaat ajokilometrit, navigaattorin, luvan lisäkuskille ja vakuutuksen. Kun olet tehnyt varauksesi etukäteen, saat auton käyttöösi heti maahan saavuttuasi. Huomaathan, että sen sijaan että valitsisit tietyn automerkin tai -mallin, voit valita sinulle sopivimman autokategorian.

Huomioithan nämä autoillessasi Venäjällä

Autonvuokraus Venäjällä on vaivatonta ja sinun tarpeidesi mukaan räätälöityä. Huomaathan kuitenkin, että liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran Suomessa ajamisesta. Tiet saattavat olla kaupunkien ulkopuolella osin heikossa kunnossa ja kuoppaisia, joten maastoauto on järkevin valinta ajaessasi maaseudulla. Ajaessasi Venäjällä on tärkeää, että vakuutuksesi ovat kunnossa, sillä vahingonkorvaukset maksetaan tapahtumamaan liikennevakuutuslainsäädännön mukaan ja ne ovat hyvin alhaiset. Vakuutuksen saat halutessasi Sixt Autovuokraamon Venäjän toimipisteiden kautta. Nopeusrajoitukset ovat taajamissa 60 km/h, taajaman ulkopuolella 90 km/h ja moottoritiellä 110 km/h. Noudata näitä, sillä nopeusrajoituksia seurataan aktiivisesti. Mikäli saat liikennenopeussakon, se täytyy maksaa paikalliseen pankkiin, mikä voi pidentää matkasi kestoa ja hankaloittaa sitä. Muistahan myös, että promilleraja on Venäjällä nolla. Liikennekäyttäytyminen saattaa olla arvaamatonta. Pidä oma nopeutesi rajoitusten mukaisena ja anna tietä tarvittaessa siirtymällä ajotien oikeaan reunaan, säästyt vahingoilta liikenteessä.

Autonvuokraus Venäjällä tarjoaa suurkaupunkien vilinää ja maaseudun rauhaa

Koska välimatkat ovat pitkiä ja Pietarin ja Moskovan kaltaisissa suurkaupungeissa joukkoliikenne hyvin ruuhkainen, on autonvuokraus Venäjällä usein järkevin tapa liikkua paikasta toiseen. Tässä valtavassa maassa on runsaasti nähtävää ja koettavaa aina kulttuuririennoista luonnonihmeisiin. Pietarissa, vain muutamia mainitaksemme, taiteen ystäviä viehättävät upeat Eremitaasi ja Talvipalatsi. Päivämatkan päässä kaupungista on useita hienoja kohteita, kuten välillä Suomellekin kuuluneen Repinon kylän hiekkarannat ja Katariinan palatsi, joka sijaitsee Pukinin kaupungissa 25 kilometrin päässä Pietarista. Moskovassa Kremlin palatsi ja Punainen tori kiinnostavat kävijöitä. Päiväretket Moskovan lähiseudun idyllisiin kyliin näyttävät kävijälleen erilaista Venäjää kuin suurkaupungit. Mustanmeren rannikkokaupungista Sochista löydät niin laskettelurinteet kuin uimarannatkin. Olympialaisia varten rakennettu stadion kuuluu luonnollisesti Sochin kaupungin maamerkkeihin.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service