Autonvuokraus
Kaliningrad Lentoasema
Piilota
Venäjä // Kaliningrad // Kaliningrad Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kaliningrad Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Gurievskiy District, Khrabovo
  238300 Kaliningrad RU +7-4955891111
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KGD
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Kaliningradin lentokentällä

Kiehtooko venäläinen kulttuuri, vahvasti eurooppalaisella leimalla höystettynä? Siinä tapauksessa Kaliningrad on oivallinen matkakohde, ja jotta näkisit ja kokisit enemmän, on autonvuokraus Kaliningradin lentokentältä vapauttava valinta. Sixt Autovuokraamomme Kaliningradin lentokentällä tarjoaa uudet ja laadukkaat ajoneuvot, vapaat kilometrit, ja ajoneuvoja moneen tarkoitukseen. Nauti ajamisen riemusta niin liikematkalla, koko perheen lomamatkalla tai vaikkapa ystävysten kulttuurimatkalla. Taloudelliset sedanit, tilavat farmarit ja suorituskykyiset maasturit ovat apunasi matkallasi. Otathan huomioon vuokrausta tehdessä, että takaamme ainoastaan ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä tai -mallia. Kätevät lisäpalvelut tekevät matkastasi täydellisen: valitse lastenturvaistuimet perheen pienempien turvaksi, GPS-navigaattorin vieraampien tieosuuksien varalle, ja lisäkuljettajapalvelulla jaat ajonautintoa seurueen muillekin kuljettajille. Tutustu valikoimaan näppärästi internetissä, ja jätä varauksesi jo tänään!

Autonvuokraus Kaliningradin lentokentällä

Liettuan ja Puolan välissä sijaitseva, Venäjälle kuuluva Kaliningradin lentokenttä sijaitsee noin 32 kilometriä keskustasta pohjoiseen. Kansainvälinen lentokenttä tunnetaan myös nimellä Khrabrovon lentokenttä, ja sen lyhenne on KGD. Lentokentälle on bussiyhteys kaupungista, ja myös taksit liikennöivät alueella. Aloita vaivaton ja miellyttävä matkasi jo lentoasemalta, ja nouda vuokra-auto vierailemalla ensin toimipisteessämme. Autonvuokraus Kaliningradin lentokentällä onnistuu Sixt-toimipisteemme kautta nopeasti ja vaivattomasti seuraamalla lentoasemalla olevia opasteita.

Sotahistoriaa, Fishing Village ja miellyttäviä ajoretkiä

Kaliningrad kuuluu Venäjälle, mutta sijaitsee Euroopan sylissä. Alueella on paljon nähtävää historiasta kiinnostuneille, kuten esimerkiksi keskustasta alle 20 kilometrin päässä sijaitseva preussilaisajan linnoitus numero 11, Dönhoff. Alueen oppaat pukeutuvat ajan hengen mukaisesti, ja vallihaudan ympärillä kävely jää varmasti mieleen. Ajele mukavasti Sixtin vuokra-autolla tutustumaan myös kaupungin toiseen linnoitukseen, jonka numero on 5 ja joka tunnetaan nimellä Lendorf. Molemmat linnoitukset ovat turistien suosimia kohteita. Useiden hienostuneiden ravintoloiden ja kahviloiden alue, Fishing Village, on kalaravintoloiden ja hienojen maisemien aluetta. Seikkailunhaluiset ohjaavat mukavan Sixtin vuokra-auton Kaliningradin lentokentältä automatkalle myös Zelenogradskiin, jonne on vain noin 40 kilometrin matka, ja perillä voi kävellä pitkää merenrantabulevardia. Jos matkabudjetti antaa myöten, kurvaa Sobranie-kasinon kautta takaisin hotellille. Lisämatkaa tulee vain noin 16 kilometriä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kaliningrad Lentoasema KGD Gurievskiy District, Khrabovo 238300 Kaliningrad 54.882887, 20.586799 +7-4955891111

Sixt-toimipiste Kaliningrad Lentoasema KGD

Gurievskiy District, Khrabovo
238300 Kaliningrad
 
Puhelinnro +7-4955891111

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service