Autonvuokraus
Kazan
Piilota
Venäjä // Kazan
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kazan

Sixt Autovuokraamo Kazan tarjoaa työ- ja lomamatkalaisille kattavan valikoiman tunnettujen merkkien laadukkaita vuokra-autoja aina kilpailukykyiseen hintaan. Asiantunteva henkilökuntamme on myös käytössäsi ja he auttavat mielellään valitsemaan juuri tälle reissulle sopivan vuokra-auton. Taloudelliset henkilöautot ja farmarit tarjoavat tyylikkäät kyydit työtapaamisiin tai päiväretkille. Tilavilla maastureilla kulkee suurempikin porukka matkatavaroineen ja ajonautinto on kohdillaan jokaisella matkustajalla. Koko vuokra-autovalikoimamme löydät verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme, josta voit myös varauksen tehdä kätevästi.

 
 • Kazan Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroport 1
  420017 Kazan

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin lisäpalveluilla tekee matkastasi sujuvan

Sixt Autovuokraamo Kazan tarjoaa uudet, keskimäärin 3 kuukautta vanhat merkkiautot aina kilpailukykyiseen hintaan ja perusteellisesti varusteltuina. Autonvuokraustasi Kazanissa voit aina muokata kattavilla lisäpalveluilla, jotka löydät verkkosivuiltamme tarkemmin eriteltyinä. Tarjoamme käyttöösi vapaat ajokilometrit, jotta pääset tutustumaan Kazaniin mahdollisimman monipuolisesti. GPS-navigaattori on oivallinen lisä, sillä se helpottaa reittivalinnoissa ja näin ollen pääset nauttimaan ajomukavuudesta entistä enemmän. Lisäkuljettaja on taas hyvä vaihtoehto, kun matkassa on mukana useampi innokas kuski. Lasten kanssa matkustaessa kannattaa huolehtia lasten turvallisuudesta ja lisätä varaukselle lastenistuimet. Pyydämme huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat auton noutovaiheessa. Maksaessasi varauksen vasta noudettaessa voit tehdä siihen mahdolliset muutokset ja peruutuksen maksutta. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit tehdä varauksesi huoletta myös luottokortilla.

Koe Kazan monipuolisesti autonvuokrauksella Sixtiltä

Venäjällä sijaitseva Kazan on Tatarstanin pääkaupunki ja erittäin näyttävä venäläiskohde. Kohteena Kazan on mielenkiintoinen ja sieltä löytyy tekemistä aamusta iltaan, mm. shoppailumahdollisuudet ovat loistavat sekä sieltä löytyy myös runsaasti kiinnostavia kulttuurikohteita. Suuntaa vuokra-autosi keula kohti Kazanin krelmiä eli muurein suojattua vanhaa kaupunginosaa, joka on näyttävä kohde ja sinne ajelet vain noin 15 minuutissa. Toinen mielenkiintoinen kohde on lyhyen ajomatkan päässä keskustasta sijaitseva kaikkien uskontojen temppeli, joka on erikoisen värikäs ja suosittu kohde. Siinä pääset näkemään Tatarstanin monikulttuurisuuden. Sixtin vuokra-autolla koet Kazanin monipuolisesti ja pääset suunnittelemaan itse omat aikataulusi, aloita siis matkasi Sixtin kautta!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service