Autonvuokraus
Kazan Lentoasema
Piilota
Venäjä // Kazan // Kazan Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kazanin lentoasemalla: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroport 1
  420017 Kazan RU +7-4955891111
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KZN
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Kazanin lentoasemalla

Aloita matkasi vaivattomasti vuokraamalla auto Kazanin lentoaseman Sixtiltä. Kun teet varauksen etukäteen, vuokra-autosi odottaa sinua kätevästi lähtövalmiina heti lentosi laskeuduttua ja pääset lentoasemalta sujuvasti liikkeelle ilman turhaa odottelua. Vuokra-auto tuo Venäjällä matkustamiseen joustavuutta, kun voit suunnitella matkasi huolehtimatta julkisen liikenteen reiteistä ja aikatauluista. Kun valitset autonvuokraukseen Kazanin lentoasemalla Sixtin, joustavuutta matkaasi tuovat myös Sixtin tarjoamat vapaat ajokilometrit. Voit siis ajaa vuokra-autollasi rajattomasti ilman huolta sallitun kilometrimäärän ylittymisestä. Kun valitset maksuvaihtoehdoksi maksun noudettaessa, voit myös vapaasti muuttaa suunnitelmiasi ennen vuokrauksen alkua, sillä varauksen muuttaminen ja peruuttaminen käyvät ilmaiseksi.

Kattavasta valikoimastamme henkilöautoja, farmareita ja citymaastureita löydät sopivat ajoneuvot sekä työmatkoille että lomailuun. Valikoimastamme löytyy myös minibusseja suuremmille matkaseurueille. Valikoimaamme kuuluu laadukkaita ajoneuvoja BMW:ltä, Hyundailta ja Audilta ja muilta huippumerkeiltä. Otathan kuitenkin huomioon, että varaus koskee vain autoluokkaa, emmekä voi varauksen yhteydessä taata tietyn automerkin saatavuutta.

Autonvuokraus Kazanin lentoasemalla on helppoa Sixtin kautta

Kazanin kansainvälinen lentoasema, lyhennettynä KNZ, sijaitsee noin kolmekymmentä kilometriä Kazanin kaupungin eteläpuolella, ja matka lentokentältä kaupunkiin sujuu kätevästi vuokra-autolla. Autonvuokraus Kazanin lentokentällä löytyy terminaalista 1. Voit varata oman vuokra-autosi Kazanin lentoaseman Sixtiltä noudettavaksi joko verkossa, mobiilissa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme palvelee sinua viikon jokaisena päivänä ja auttaa mielellään varauksen tekemisessä sekä vastaa mahdollisiin kysymyksiisi autonvuokrauksesta Venäjällä.

Nauti matkastasi Kazaniin Sixtin vuokra-autolla

Aasian ja Euroopan välissä sijaitsevassa Kazanin miljoonakaupungissa sekoittuvat vaikutteet idästä ja lännestä. Kaupungin rikas historia ja kulttuurielämä tekevät siitä mielenkiintoisen vierailukohteen Venäjällä. Vuokra-autolla Kazanin lentoasemalta voi ajaa tutustumaan esimerkiksi kaupungin keskustan historialliseen linnoitukseen kremliin, jonka alueella sijaitsevat muun muassa Kul Sharif -moskeija ja Pyhän Marian kirkko. Keskustan muihin nähtävyyksiin kuuluvat Kazanin tataarikortteli ja kävelykatu Baumaininkatu. Vuokra-autolla kannattaa suunnata myös keskustan ulkopuolelle, missä sijaitsee esimerkiksi kaikkien uskontojen temppeli. Kazan on erinomainen kohde vuokra-autoiluun, sillä koostaan huolimatta kaupungin liikenne on suhteellisen rauhallista eikä suurempia ruuhkia juuri ole. Lisäksi kaupungin tieverkkoa on pidetty hyvin yllä, tarjoten vuokra-autoilijalle miellyttävän ajokokemuksen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kazan Lentoasema KZN Aeroport 1 420017 Kazan 55.608669, 49.298272 +7-4955891111

Sixt-toimipiste Kazan Lentoasema KZN

Aeroport 1
420017 Kazan
 
Puhelinnro +7-4955891111

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service