Autonvuokraus
Moskova Domodedovo Lentoasema
Piilota
Venäjä // Moskova // Moskova Domodedovo Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Moskova Domodedovo Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport road
  142015 Moscow RU +7-4955891111
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DME
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Hyödynnä Sixtin autonvuokraus Moskovan Domodedovon lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Moskovan Domodedovon lentoasemalla palvelee sinua joustavin aukioloajoin ja tarjoaa osaavan henkilökuntamme avustuksella käyttöösi laajan valikoiman erilaisia, kattavasti vakuutettuja vuokra-autoja ja hyödyllisiä lisävakuuksia sekä -palveluita, joita voit hyödyntää halutessasi. Toimipisteemme sijaitsee lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Vuokra-autokalustomme toimipisteessämme kattaa niin Venäjän maastossa ajaessa voittamattomat maasturit kuin myös taloudelliset ja varsinkin kaupungissa tai hoidetuilla teillä ajaessa käytännölliset henkilöautot ja farmarit. Näiden ajoneuvojen ohella voit kuitenkin hankkia meiltä käyttöösi myös taatusti huomiota herättävän, uutuuttaan kiiltävän avo- tai urheiluauton.

Ota alle vuokra-auto Moskovan Domodedovon lentoasemalta

Autonvuokraus Moskovan Domodedovon lentoasemalta (DME), joka on eräs maan suurimmista lentoasemista, sujuu helposti ja vaivattomasti vaikka jo ennen paikalle saapumista. Koska asiakkaamme on mahdollista noutaa ja palauttaa varaamansa vuokra-auto myös aukioloaikojemme ulkopuolella, suosittelemme, että varaus tehdään etukäteen esimerkiksi verkkosivuillamme, puhelimitse tai mobiilissa. Näin pääset aloittamaan matkasi mahdollisimman mutkattomasti. Muistathan kuitenkin varausta tehdessäsi, että takaamme aina käyttöösi valitsemaasi ajoneuvokategoriaan kuuluvan vuokra-auton, mutta emme voi varmistaa juuri tietyn automallin tai -merkin saatavuutta. Kun hoidat autonvuokrauksen Moskovan Domodedovon lentoasemalla kanssamme, voit myös helposti, ruuhkasta riippuen, taittaa sillä matkan noin puolessa tunnissa 40 kilometrin päässä lentoasemasta sijaitsevaan suurkaupunkiin, josta löydät myös lukuisia muita toimipisteitämme.

Liikennöinti vuokra-autolla sujuu mukavasti

Maansa valtava pääkaupunki Moskova on pullollaan tunnettuja nähtävyyksiä. Kaupungissa kannattaakin katsastaa ainakin sellaiset kuuluisat nähtävyydet kuin Punainen tori, Pyhän Vasilin katedraali, Leninin mausoleumi, Boloi-teatteri, Voitonpuisto ja tietenkin Kreml. Myös sellaisissa tunnetuissa museoissa, kuin Tretjakovin galleriassa ja Pukinin taidemuseossa kannattaa ehdottomasti pistäytyä. Kaikkein tunnetuimpien nähtävyyksien ohella vuokra-autolla kannattaa kuitenkin suunnata tutkiskelemaan lukuisia kaupungin ympäristössä sijaitsevia puistoja ja luostarialueita. Etenkin monet puistoista ovat rentoutumispaikkojen ohella nähtävyyksiä jo itsessään. Jos aikasi riittää vain yhdessä puistossa vierailuun, kannattaa suunnaksi ottaa joko valtava Izmailovin puisto tai Unescon maailmanperintökohteeksi nimetyn kirkon ympärillä sijaitseva Kolomenskojen puisto. Kauempana keskustasta sijaitsee myös eräs maailman korkeimmista rakennelmista, Ostankinon tv-torni. Samalla alueella voi vierailla myös VDNH-messukeskuksessa eli Yleisvenäläisessä näyttelykeskuksessa ja Kosmonautikan museossa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Moskova Domodedovo Lentoasema DME Airport road 142015 Moscow 55.408611, 37.906111 +7-4955891111

Sixt-toimipiste Moskova Domodedovo Lentoasema DME

Airport road
142015 Moscow
 
Puhelinnro +7-4955891111

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service