Autonvuokraus
Moskova Seremetyevon AP T-D
Piilota
Venäjä // Moskova // Moskova Seremetyevon AP T-D
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Moskova Seremetyevon AP T-D: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminal D
  103340 Moscow RU +7-4955891111
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SVO
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Moskovan Seremetjevon lentokentällä

Vanhat kunnon värikkäät sipulikupolit, vilkas metropoli ja Venäjän viihde- ja talouskeskus Moskova on pullollaan nähtävää ja koettavaa. Jotta saisit matkastasi kaiken irti, ja vähän enemmänkin, nouda laadukas Sixt vuokra-auto Moskova Seremetjevon lentoasemalta heti lentosi päätteeksi. Laajasta valikoimastamme voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Onko se tilava farmari, taloudellinen sedan vai suorituskykyinen maasturi? Tutustu valikoimaan ja kilpailukykyisiin hintoihimme kätevästi internetsivuillamme ja jätä vuokrauksesi jo tänään! Otathan ystävällisesti huomioon, että takaamme ainoastaan ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Ajoneuvoa vuokratessasi voit myös tutustua käteviin lisäpalveluihimme. Näppärä GPS-navigaattori auttaa vieraammilla tieosuuksilla, lastenturvaistuimet tuovat turvaa perheen pienempien matkantekoon, ja lisäturvat tuovat mielenrauhaa mahdollisten yllättävien tilanteiden varalle.

Autonvuokraus Moskovan Seremetjevon lentokentällä

Moskovan Seremetjevon kansainvälinen lentokenttä, lyhenne SVO, sijaitsee Venäjällä, noin 30 kilometrin päässä maan pääkaupungin keskustasta. Julkinen liikenne ja taksi vievät lentokentälle ja kaupunkiin. Seuraamalla lentokentän opasteita pääset Sixt Autovuokraamon palvelupisteelle, josta voit noutaa vuokraamasi ajoneuvon. Pakkaa ajoneuvoon matkatavarasi, seurueesi ja aloita matka vaivattoman mukavasti jo lentokentältä.

Vilkas ja moderni Kreml, Punainen tori ja BolSoi-teatteri

Moskovassa liikkuu kätevästi maan alla, metrolla, joka on sinällään jo nähtävyys. Pidemmälle reissulle liikuttaessa, tai mikäli vierailtavat nähtävyydet ovat kaupungin eri laidoilla, voi olla parasta hyödyntää Sixtin autonvuokrausta jo Moskovan Seremetjevon lentokentällä ja kulkea laadukkaalla vuokra-ajoneuvolla. Liikenne on vilkkaampaa ja ruuhkaisempaa kuin Suomessa on totuttu. Vuokra-auton kyydissä kulkevat näppärästi tehdyt ostokset, vaihtovaatteet, lastenhoitotarvikkeet ja eväät. Shoppailussa Sixtin ajoneuvo on loistava apuri, kun ostokset kulkevat ajoneuvon kyydissä, ja jalat säästyvät ostoskeskuksille. Moskovan kuuluisimmat nähtävyydet, Kreml ja Punainen tori sijaitsevat aivan keskustan kauniissa ytimessä, Moskva-joen ja puistoalueiden lähellä. Henkeäsalpaavasta tanssi- ja oopperataiteestaan tunnettu kaupunki on myös ehdoton baletti- tai oopperaillan isäntä. Suuntaa siis seurueesi kanssa romanttisen illanviettoon loistokkaaseen BolSoi-teatteriin, jonne olet varannut liput jo hyvissä ajoin etukäteen. Liikeneuvottelutkin sujuvat kerrassaan kitkatta, kun ajoneuvoasiat on hoidettu Sixitin autonvuokrauksen kautta Moskovan Seremetjevon lentokentällä. Yritysasiakaspalvelumme auttaa mielellään koostamaan juuri teidän yrityksellenne sopivan vuokrauspaketin, kilpailukykyisin hinnoin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Moskova Seremetyevon AP T-D SVO Terminal D 103340 Moscow 55.972778, 37.414722 +7-4955891111

Sixt-toimipiste Moskova Seremetyevon AP T-D SVO

Terminal D
103340 Moscow
 
Puhelinnro +7-4955891111

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service