Autonvuokraus
Moskova Vnukovo Lentoasema
Piilota
Venäjä // Moskova // Moskova Vnukovo Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Moskova Vnukovo Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: ul. 2-ja Rejssowaja, 2
  119027 Moscow RU +7-4955891111
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: VKO
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Moskovassa Vnukovon lentoasemalla

Vnukovon kansainvälinen lentoasema sijaitsee lähellä maan pääkaupunkia Moskovaa. Kattavasta autovalikoimastamme voit löytää kompakteja kaupunkiautoja, sedaneita, urheilu- ja avoautoja, maastoautoja ja nelivetoja. Tarjonta pystyy kattamaan siis niin turistien, liikematkalaisten kuin paikallistenkin tarpeet. Sixtin autonvuokraus Moskovassa Vnukovon lentoasemalla toimii Meet & Greet -tyylisesti. Se tarkoittaa sitä, että meillä ei ole varsinaista toimipistettä, vaan tapaat edustajamme saapuvien aulassa. Hän saattaa sinut vuokra-autollesi.

Näin vuokraaminen Vnukovon lentoasemalta onnistuu

Vnukovon lentoasema, VKO, sijaitsee hieman vajaan 30 kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Tämä matka taittuu noin puolessa tunnissa, kun otat vuokra-auton Moskovasta Vnukovon lentoasemalta heti koneen laskeutumisen jälkeen. Näin pääset nauttimaan vierailustasi heti sen ensihetkistä lähtien. Autovuokraamomme palvelee asiakkaita joustavin aukioloajoin. Voit siis huoletta noutaa ja palauttaa auton silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Autonvuokraus Moskovassa Vnukovon lentoasemalla on helppoa ja hoituu näppärästi, kun vuokraat auton ennakkoon joko netissä tai puhelimitse. Muista myös lisätä vuokraasi kaikki tarvitsemasi lisäpalvelut, kuten vaikkapa navigaattori sekä lastenistuin. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automallia tai -merkkiä, vaan ainoastaan auton kategorian.

Miljoonakaupunki tarjoaa paljon elämyksiä

Venäjän pääkaupunki Moskova on ihastuttaa monipuolisuudellaan. Kaupunki tunnetaankin siitä, että siellä tapahtuu aina niin päivisin kuin öisin. Sen vuoksi turisti voikin löytää upeita retkikohteita ja nähtävyyksiä päiväksi ja kiehtovaa yöelämää yöksi. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Kremlin, jossa on koko maan poliittisen johdon keskus. Se on aikaisemmin ollut ortodoksisen kirkon johtopaikka. Kremlinissä on mahdollista vierailla, mutta valokuvaaminen ei ole sallittua. Sen lisäksi ydinkeskustan alueelta Punainen tori on nähtävyys, joka on koettava. Koska kaupunki on suuri, ovat välimatkatkin pitkiä. Sen vuoksi Sixtin vuokra-auto on hyvä valinta. Sillä voi lähteä esimerkiksi Zamoskvorechien alueelle tutustumaan Gorky Parkiin tai vaikkapa 1800- ja 1900-lukujen taidemuseoon. Autonvuokraus Moskovassa Vnukovon lentoasemalla on kannattavaa, sillä vuokra-autolla kiertämällä kaupunkia pääsee näkemään paljon laajemmalti kuin julkisia kulkuvälineitä käyttämällä tai jalkaisin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Moskova Vnukovo Lentoasema VKO ul. 2-ja Rejssowaja, 2 119027 Moscow 55.596111, 37.267500 +7-4955891111

Sixt-toimipiste Moskova Vnukovo Lentoasema VKO

ul. 2-ja Rejssowaja, 2
119027 Moscow
 
Puhelinnro +7-4955891111

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service