Autonvuokraus
St. Petersburg Lentoasema
Piilota
Venäjä // Pietari // St. Petersburg Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus St. Petersburg Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Pulkovskoye sh., 43 Terminal 1
  196140 St. Petersburg RU +7-8123090355
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LED
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo St. Petersburgin lentoasemalla

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Pietarin lentoasemalla! Paikallisen toimipisteemme asiantunteva ja ystävällinen palvelu sekä kattava ja laadukas valikoima takaavat sujuvan alun autonvuokraukselle St. Petersburgin lentoasemalla. Paikallinen valikoimme kattaa mallit aina klassisista ja käytännöllisistä henkilöautoista luotettaviin, jykeviin ja nelivetoisiin maastureihin. Valikoimamme sisältää paljon tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata tiettyä mallia tai merkkiä, vaan vuokra-autosi valikoidaan valitsemiesi ja haluamiesi kriteerien perusteella. Autonvuokrauksemme St. Petersburgin lentoasemalla sijaitsee kansainvälisten saapuvien lentojen aulassa ensimmäisen kerroksen autonvuokrausalueella. Löydät tiesi sinne helposti seuraamalla sinne johdattavia lukuisia opasteita. Piipahda siis paikallisessa toimipisteessämme, ja autonvuokraus St. Petersburgin lentoasemalta onnistuu mutkattomasti silmänräpäyksessä!

Lisätietoa St. Petersburgin lentoasemasta

Toimipisteemme on auki vuorokauden ympäri, ja voitkin noutaa tai palauttaa vuokra-autosi St. Petersburgin lentoasemalla mihin kellonaikaan tahansa. Lentoasema sijaitsee alle kahdenkymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja siirrytkin sinne kätevimmin vuokra-autolla. Hanki siis kauttamme vuokra-auto matkallesi, ja säästä aikaa tästä jännittävästä kohteesta nauttimiseen! Halutessasi valittavanasi on myös laaja kirjo tarpeellisia lisävarusteita, kuten GPS-navigaattori, MP3-soitin ja lastenistuin. Lisäturvaa tai erityistä vapautta kaipaaville hankittavissa on myös kattava vakuutus ja vapaat ajokilometrit.

Kaupunki täynnä kulttuuria ja historiaa

Venäjän entinen pääkaupunki Pietari on tunnettu ainutlaatuisesta kauneudestaan ja värikkäästä historiastaan. Leveät kadut ja näyttävä arkkitehtuuri hurmaavat miljoonat matkailijat vuosi toisensa jälkeen. Kaupungista eivät koristeelliset palatsit ja kulttuuria ja taidetta pursuavat museot tule loppumaan kesken. Suositeltavia ja suosittuja kohteita ovat esimerkiksi hulppea Tsaarin entinen kesäresidenssi Katariinan palatsi, vaikuttava Pyhän Iisakin katedraali, sekä lyhyen ajomatkan päässä sijaitseva Pietarhovin kaupunki, jonka lukuisia palatseja ja rakennuksia tutkiessasi vietät helposti koko päivän. Kaikkiin mainittuihin saavut erityisen helposti autoillen. Kaupunki tarjoaa myös laajan kirjon majesteettisia monumentteja, ihastuttavia putiikkeja ja laadukkaita ravintoloita, joihin sinun on helppo tutustua liikkumalla eri naapurustojen välillä vuokra-autollasi. Takaa siis mukavuutta ja spontaaniutta matkaasi valitsemalla itsellesi laadukas vuokra-auto kattavasta ja monipuolisesta valikoimastamme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste St. Petersburg Lentoasema LED Pulkovskoye sh., 43 Terminal 1 196140 St. Petersburg 59.800000, 30.259995 +7-8123090355

Sixt-toimipiste St. Petersburg Lentoasema LED

Pulkovskoye sh., 43 Terminal 1
196140 St. Petersburg
 
Puhelinnro +7-8123090355

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service