Autonvuokraus
St.Petersburg/Hotel Angleterre
Piilota
Venäjä // Pietari // St.Petersburg/Hotel Angleterre
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus St. Petersburg/Hotel Angleterre: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Bolshaya Morskaya str. 39
  19000 St. Petersburg RU +7-8122440355
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: LEDC02
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 21:00
Juhlapyhä09:00 - 21:00
 
 

Lisämukavuutta matkaasi laadukkailla Sixtin vuokra-autoilla Pietarissa

Onko suunnitelmissa aloittaa lomareissu tai työmatka ilman ylimääräistä stressiä laadukkaan vuokra-auton kera? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Sixt Autovuokraamo St. Petersburg Hotel Angleterre tarjoaa juuri sinun reissullesi sopivan laadukkaan ajoneuvon. Kaikki vuokra-automme ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja, tunnettujen merkkien laadukkaita autoja. Toimipisteemme löydät Venäjältä, Pietarin kaupungista St. Petersburg Hotel Angleterren yhteydestä, joten sinne on helppo suunnistaa, majoituit sitten tässä hotellissa tai jossain muualla Pietarissa. Toimipistettämme ympäröivät lukuisat tunnetut hotellit ja lentokentältä suuntaat Sixt St. Petersburg Hotel Angleterren toimipisteeseen taksilla noin 30 minuutissa ja julkisilla liikennevälineillä noin tunnissa. Matkaa on kätevä ja astetta helpompi jatkaa eteenpäin omalla Sixtin vuokra-autolla, joka tarjoaa sinulle laadukkaat kyydit matkallasi. Autovalikoimastamme valitset helposti itsellesi sopivan ajoneuvon. Taloudelliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat kätevästi pienen tai isommankin porukan kohteeseen. Tyylikkäät urheilu- ja avoautot taas tarjoavat näyttävät kyydit mm. liiketapaamisiin. Tilavat maasturit taas taittavat haastavammatkin reitit ja kyytiin mahtuu jopa isompi porukka matkatavaroineen. Verkkosivuillamme pääset tutustumaan kattavaan valikoimaamme tarkemmin ja valitsemaan suosikkisi. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme on auki viikon jokaisena päivänä!

Autonvuokraus Sixtiltä St. Petersburg Hotel Angleterrestä tekee matkastasi laadukkaamman

Sixt Autovuokraamo St. Petersburg Hotel Angleterre tarjoaa laadukkaan valikoiman merkkiautoja, jotka ovat kaikki jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Varaustasi voit kuitenkin aina muokata kätevillä lisäpalveluillamme. Kätevä GPS-navigaattori auttaa reittivalinnoissa ja vapauttaa sinut nauttimaan enemmän ajomukavuudesta, kun käytössäsi on jo valmiiksi vapaat ajokilometrit. Mikäli mukana on isompi seurue ja useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee kokemaan ajonautinnon. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit huoletta tehdä varauksesi jo etukäteen!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 21:00
Juhlapyhä09:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste St.Petersburg/Hotel Angleterre LEDC02 Bolshaya Morskaya str. 39 19000 St. Petersburg 59.932807, 30.309005 +7-8122440355

Sixt-toimipiste St.Petersburg/Hotel Angleterre LEDC02

Bolshaya Morskaya str. 39
19000 St. Petersburg
 
Puhelinnro +7-8122440355

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service