Autonvuokraus
Rostov-na-Donu Lentoasema
Piilota
Venäjä // Rostov-on-Don // Rostov-na-Donu Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rostov-na-Donun lentoasema Platovilla: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Grushevskaya village
  346713 Rostov-on-Don RU +7-4955891111
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ROV
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Rostov-na-Donun lentoasema Platovilla

Valitse Sixt Autovuokraamo autonvuokraukseen Rostov-na-Donun lentoasema Platovilla. Sixt tarjoaa käyttöösi laadukkaat vuokra-autot aina kilpailukykyiseen hintaan. Meillä sinua odottavat ensiluokkaiset ajoneuvot Audilta, Hyundailta, Volkswagenilta ja muilta huippumerkeiltä. Otathan kuitenkin varauksen yhteydessä huomioon, että varaus ei koske tiettyä automerkkiä, ainoastaan tiettyä autokategoriaa.

Autonvuokraus Rostov-na-Donun lentoasema Platovin Sixtiltä kannattaa, sillä Sixt tarjoaa käyttöösi vapaat ajokilometrit. Sixtin vuokra-autolla voit siis huolettomasti ajaa niin paljon kuin haluat eikä sinun tarvitse pelätä sallitun kilometrirajan ylittymisestä aiheutuvia lisämaksuja. Lisäksi Sixt Autovuokraamon vuokra-autot on mahdollista muokata omiin tarpeisiin sopiviksi erilaisilla lisäpalveluilla ensiluokkaisen matkustuskokemuksen varmistamiseksi. Voit esimerkiksi helpottaa kaupungissa suunnistamista lisäämällä varaukseesi GPS-navigaattorin, jos Rostov-na-Donu ei ole sinulle ennestään tuttu kohde. Jos taas matkaseurueen useampi jäsen haluaa jakaa ajovastuun, se on mahdollista lisäämällä varaukseen lisäkuljettajan.

Sixt tarjoaa kätevän alun matkallesi

Rostov-na-Donun kansainvälinen lentoasema Platov, lyhennettynä ROV, sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Rostov-na-Donun kaupungista. Matka kaupungin keskustaan sujuu kätevästi vuokra-autolla. Vuokra-auton kyydissä päämäärään kulkevat kätevästi myös matkatavarat. Kun varaat vuokra-auton Rostov-na-Donun lentoasema Platovin Sixtiltä etukäteen, et tuhlaa aikaasi lentoasemalla odotteluun, vaan pääset mahdollisimman lentokentältä nopeasti ja sujuvasti matkaan. Lisäksi sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavana, kun matkustustapa on selvillä koko matkan ajaksi heti lentokentältä alkaen. Varauksen tekeminen käy kätevästi joko verkossa tai mobiilissa. Myös asiantunteva asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan varauksen tekemisessä ja vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi autonvuokrauksesta Rostov-na-Donun lentoasema Platovilla.

Vuokra-autolla Rostov-na-Donu tutuksi

Rostov-na-Donu on eteläisen Venäjän halinnollinen keskus, ja 1,1 miljoonalla asukkaallaan se kuuluu Venäjän kymmenen suurimman kaupungin joukkoon. Kaupunki on monipuolinen vierailukohde, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Lapsiperheitä viihdyttävät Rostov-na-Donun eläintarha ja H2O-vesipuisto. Kulttuurin ystävä taas nauttii kaupungin korkealaatuisesta ooppera- ja balettitarjonnasta. Shoppailijalle Rostov-na-Donun basaarit tarjoavat aidon paikallisen ostoselämyksen tavanomaisten ostoskeskusten ohella. Kaupungin keskustassa vierailijat nauttivat myös kävelystä Don-joen varrella, mistä löytyy hienojen maisemien lisäksi useita ravintoloita. Kun sinulla on kaupungissa käytössäsi vuokra-auto, Rostov-na-Donussa kannattaa lähteä tutustumaan myös ydinkeskustan ulkopuolisiin kohteisiin. Esimerkiksi Don-joen varrella sijaitseva Azovin linnoitus on vierailun arvoinen kohde.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rostov-na-Donu Lentoasema ROV Grushevskaya village 346713 Rostov-on-Don 47.488072, 39.939468 +7-4955891111

Sixt-toimipiste Rostov-na-Donu Lentoasema ROV

Grushevskaya village
346713 Rostov-on-Don
 
Puhelinnro +7-4955891111

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service