Autonvuokraus
Samara
Piilota
Venäjä // Samara
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Samara

Sixt Autovuokraamo Samara tarjoaa kattavan merkkiautojen valikoiman aina kilpailukykyiseen hintaan työ- ja lomamatkalaisille. Toimipisteemme asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään varauksen teossa ja mahdollisten kysymysten kanssa. Vuokra-autovalikoimamme Samarassa on laaja ja sen löydät tarkemmin verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme, josta myös teet varauksen helposti ja maksat sen joko samantien tai vasta vuokra-autoa noudettaessa. Taloudelliset henkilöautot ja farmarit tarjoavat näyttävät kyydit työtapaamisesta toiseen ja Samaraa kiertäessä. Tilavat maasturit tuovat matkaan seikkailuhenkeä, sillä niillä saat tukevat kyydit ympäri kaupunkia. Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee myös viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä mahdollisten kysymysten kanssa!

 
 • Samara Lentoasema Kurumoch

  Sixt Autonvuokraus
  Kurumoch Airport liter 26
  443901 Samara

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin vuokra-auto tekee matkastasi sujuvan

Sixt Autovuokraamo Samara tarjoaa kattavan valikoiman uusia merkkiautoja, jotka ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja, mutta autonvuokraukseen Samarassa voit helposti lisätä lisäpalveluja halutessasi. Tarjoamme käyttöösi vapaat ajokilometrit, joiden avulla tutustut Samaraan monipuolisesti. Reittivalinnoissa helpotusta tuo kätevä GPS-navigaattori, joka auttaa sinua nauttimaan enemmän ajosta. Jos matkassa on useampi innokas kuski, lisää ihmeessä varaukseen lisäkuljettaja, jotta pääsette jakamaan ajokilometrejä yhdessä. Lastenistuimet ovat tärkeä valinta, kun matkustat pienten lasten kanssa ja ne löytyvät myös meiltä. Pyydämme huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat auton noutovaiheessa. Maksaessasi varauksen vasta noudettaessa teet siihen mahdolliset muutokset ja peruutuksen ilmaiseksi. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit huoletta tehdä varauksesi jo etukäteen.

Koe Samara Sixtin vuokra-auton kyydissä

Samara on Venäjällä sijaitseva kaupunki ja se on erityisesti tunnettu rikkaasta historiastaan sekä klassisesta venäläisestä arkkitehtuuristaan. Historiasta kiinnostuneille kaupungista löytyy paljon tehtävää ja nähtävää. Mikäli olet kiinnostunut museoista, yksi suosittu museo Samarassa on Stalin%u2019s bunker -museo, joka toimii samalla myös monumenttina. Tänne pääset ajamaan kaupungin keskustasta noin 20 minuutissa. Jos haluat nauttia ulkoilmasta ja luonnonrauhasta, kannattaa ottaa suunnaksi Samarskaya Luka National Park -luonnonpuisto, jonne autoillen saapuu reilussa tunnissa. Samarasta löytyy myös lentokenttä 40 minuutin matkan päässä keskustasta, joten kaupunkiin on helppo saapua ja napata samantien matkaansa Sixtin vuokra-auto. Tervetuloa Samaraan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service