Autonvuokraus
Saratov
Piilota
Venäjä // Saratov
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saratov

Sixt Autovuokraamosta Saratovista löydät laajasta valikoimastamme jokaiseen matkaan sopivan vuokra-auton. Saratov sijaitsee Volga-joen varrella, Venäjän Euroopan puoleisen osan kaakkoisosassa. Löydät Sixt Autovuokraamon Saratov Gagarinin lentokentältä, noin 30 kilometrin päästä kaupungin keskustasta. Kätevän sijainnin ansiosta voit hypätä Sixtin vuokra-auton rattiin vaikka heti lentokentälle saavuttuasi ja jatkaa matkaasi näppärästi Saratoviin tai sen lähialueille. Kaikki vuokra-automme ovat tunnettujen merkkien uusimpia malleja ja löydät lisäpalveluvalikoimastamme kaikki tarvitsemasi lisäpalvelut, joilla teet matkastasi vieläkin miellyttävämmän, olitpa sitten työmatkalla tai lomalla.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Matka Saratoviin taittuu mukavasti Sixtin vuokra-autolla

Saratovin Sixt Autovuokraamon valikoimasta löydät matkaan kuin matkaan sopivan vuokra-auton. Kätevä sedan-henkilöauto sopii mainiosti työmatkalle, kun taas tilavaan farmariin mahtuu kätevästi reilumpikin määrä matkatavaroita. Maasturilla kuljet maastossa kuin maastossa suuremmallakin porukalla. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että voimme taata valitsemasi vuokra-autokategorian, mutta valitettavasti emme tiettyä automallia. Lisävakuutuksillamme ja -palveluillamme teet tulevasta matkastasi vieläkin sujuvamman. Suosittelemme valitsemaan esimerkiksi GPS-navigaattorin, mikäli Saratovin alue ei ole sinulle entuudestaan tuttu. Navigaattorin avulla matkasi taittuu vaivatta ilman turhaa stressiä suunnistamisesta. Lisäpalveluistamme löydät myös eri ikäisille lapsille sopivat lasten turvaistuimet, jotta perheen pienimmätkin matkustavat turvallisesti ja mukavasti. Lisäkuljettajapalvelu on kätevä valita, jos haluatte jakaa ajovuoroja seurueenne kesken. Autonvuokraukseen Saratovissa sisältyy vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, mutta esimerkiksi matkan kolariturvalla ja tuulilasiturvalla saat lisäturvaa matkallesi. Voit tutustua kaikkiin vuokra-autoihimme ja lisäpalveluihimme verkkosivuillamme tai ottaa yhteyttä henkilökuntaamme, mikäli mieleesi herää kysyttävää palveluistamme.

Sixt tekee matkastasi Saratoviin vieläkin miellyttävämmän

Saratov sijaitsee Euroopan puoleisen Venäjän kaakkoisosassa, aivan Volgan rannalla. Kaupungin historia ulottuu aina 1500-luvun lopulle saakka ja se on historiansa aikana ollut merkittävä satamakaupunki. Tänä päivänä kaupungissa sijaitsee useita korkeakouluja ja yliopisto ja se onkin merkittävä tieteen keskus. Lisäksi kaupungista löytyy useita kiinnostavia museoita sekä kauniita puistoja. Kaupungista on myös hyvät yhteydet muualle Venäjälle ja lähialueisiin onkin helppo tutustua Sixtin vuokra-autolla. Olitpa sitten lomamatkalla tai työmatkalla, ota allesi Sixtin vuokra-auto ja tee matkastasi Saratoviin vieläkin mukavampi ja joustavampi!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service