Autonvuokraus
Saratov Lentoasema Gagarin
Piilota
Venäjä // Saratov // Saratov Lentoasema Gagarin
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Saratov Gagarinin lentoaseman: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Saburovka
  410532 Saratov RU +7-4955891111
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GSV
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Saratovin Gagarinin lentokentällä

Aloita matkasi kätevästi Saratoviin hankkimalla vuokra-auto kätevästi ja vaivattomasti heti Saratov Gagarinin lentokentältä Sixt Autovuokraamosta. Valikoimastamme löydät jokaiselle matkalle sopivan vuokra-auton. Laajasta vuokra-autovalikoimastamme löytyvät niin pienet ja näppärät henkilöautot, tilavat farmariautot kuin jokaiseen maastoon sopivat maasturit, joissa on tilaa myös matkatavaroille. Vuokra-autolla Saratov Gagarinin lentokentältä on kätevä kulkea paikasta toiseen ja tutustua Saratoviin ja sen lähialueisiin sinun matkaasi sopivaan tahtiin. Huomioithan, että Sixt voi taata varatun vuokra-autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Lisäpalveluistamme voit valita esimerkiksi GPS-navigaattorin, jolla on helppo valita parhaat reitit. Perheen pienimmille löytyy puolestaan sopivat turvaistuimet ja tämän lisäksi tarjoamme vapaat kilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

Autonvuokraus Saratov Gagarinin lentokentällä

Saratov Gagarinin lentokenttä, lyhennettynä GSV, sijaitsee noin 30 kilometrin päässä samannimisestä kaupungista ja hankkimalla vuokra-auton heti lentokentältä pääset kätevästi eteenpäin heti lentosi laskeuduttua. Kaupungin keskustaan ajaa lentokentältä noin 40 minuutissa. Sixt Autovuokraamon Saratov Gagarinin lentoaseman palvelupisteen löydät näppärästi heti saapuvien lentojen tuloaulasta. Vuokra-auton voit varata kätevästi verkkosivuiltamme jo ennen matkaasi, jolloin pääset aloittamaan matkasi vaivatta vuokra-auton ollessa Saratov Gagarinin lentokentällä odottamassa sinua.

Tutustu Saratoviin Sixtin vuokra-autolla

Venäjän Euroopan puoleisen osan kaakkoisosassa sijaitseva Saratov on historiallinen kaupunki, jonka historia ulottuu aina 1590-luvulle. Kaupunki sijaitsee Volgan rannalla ja se onkin ollut lähes perustamisestaan alkaen merkittävä jokisatamakaupunki. Nykypäivänä kaupunki on eräänlainen tieteen keskus ja Saratovista löytyykin merkittäviä korkeakouluja sekä yliopisto. Saratovissa ja sen lähialueilla riittää nähtävää, joihin on helppo tutustua Sixtin vuokra-autolla, joka mahdollistaa liikkumisen kätevästi ja joustavasti itsellesi sopivaan tahtiin. Tutustu esimerkiksi kaupungin lukuisiin museoihin, kuten armeijamuseoon tai Einsteinin kiinnostavaan tiedemuseoon. Ihastele luontoa Saratovin kauniissa puistoissa tai Volga-joen rannalla tai hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin ja aja Volgan ylitse kulkevaa moottoritiesiltaa pitkin tutustumaan joen toisella puolella sijaitsevaan Engelsin kaupunkiin. Silta itsessään on jo näkemisen arvoinen ja tämä lähes kolme kilometriä pitkä silta olikin vielä 1960-luvulla maan pisin silta. Autonvuokraus Saratov Gagarinin lentokentältä tuo matkaan miellyttävää vapautta. Toivotamme hyvää matkaa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Saratov Lentoasema Gagarin GSV Saburovka 410532 Saratov 51.717690, 46.169922 +7-4955891111

Sixt-toimipiste Saratov Lentoasema Gagarin GSV

Saburovka
410532 Saratov
 
Puhelinnro +7-4955891111

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service