Autonvuokraus
Sochi
Piilota
Venäjä // Sochi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sochi

Sixt Autovuokraamosta Sochista hankit helposti käyttöösi niin vuokra-auton kuin myös kaikki siihen kaipaamasi lisävarusteet ja -vakuudet. Mikä parasta, meillä ikäraja autonvuokraukseen Sochissa ei ole 25-vuotta, vaan sitäkin nuoremmat voivat hyödyntää palveluitamme vain pientä lisämaksua vastaan. Kaupungin toimipisteemme vuokra-autovalikoima kattaa monipuolisia kulkuneuvoja, kuten keskusta-alueen ulkopuolelle suunnatessa erittäin käytännöllisiä maastureita seka tilavia farmariautoja ja taloudellisia henkilöautoja moneen makuun. Jotta matkasi sujuisi mahdollisimman helposti, olemme tehneet vuokra-autojen palautuksen toimipisteeseemme mahdolliseksi ympäri vuorokauden.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Sixtin tarjoamat palvelut autovuokraamossamme Sochissa

Kun hoidat autonvuokrauksen Sochissa meiltä, voit samalla hankkia vuokra-autoosi kaiken tarvittavan. Halutessasi voit esimerkiksi hankkia kattavasti vakuutettuihin vuokra-ajoneuvoihimme lisäturvaa, kuten vaikkapa pienemmän kolariturvan omavastuuosuuden. Valikoimamme kattaa myös esimerkiksi keskustan ympäristöön suunnatessa erittäin käytännöllisiä navigaattoreita, mahdollisuuden lisäkuljettajaan, sekä laajan valikoiman eri-ikäisille ja -painoisille lapsille suunniteltuja vahvistettuja turvaistuimia ja -kaukaloita. Myös itse autonvuokraaminen on helppoa ja se onnistuu niin paikan päällä, verkossa, puhelimitse kuin mobiilisovelluksellammekin. Muistathan kuitenkin, että takaamme aina haluamasi ajoneuvoluokan saatavuuden, emme tiettyä merkkiä tai mallia.

Liiku ketterämmin vuokra-autolla Sochissa

Etelä-Venäjällä Mustanmeren rannalla sijaitseva Sochi tunnetaan sen vuonna 2014 isännöimistä talviolympialaisista, mutta Venäjän Rivierana tunnettu kaupunki on myös erinomainen matkailukohde. Kaupunkiin suunnatessa matkaan kannattaa kuitenkin ehdottomasti hankkia vuokra-auto, sillä etäisyydet ydinkeskustan ulkopuolella ovat kaupungissa pitkiä. Ajamalla kaupungissa kannattaakin käydä ainakin tutustumassa sen upeaan luontoon. Voit esimerkiksi suunnata Akhun vuorelle, jonka huipulla seisovasta vuoresta avautuu kaupunkiin upea näköala ja jopa Turkin rannikon näkeminen tornista on mahdollista. Vuoren vierellä sijaitsee myös Agurskoen kanioni, missä virtaa muun muassa kolme korkeiden kallioiden ympäröimää vesiputousta sekä Eagle Rock, jonka kauniiseen luontoon kannattaa myös käydä tutustumassa. Vuokra-autolla helposti tavoitettavissa on myös eräs kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä, Stalinin kesäasunto, jonka sisältä löytyy nykyisin museo. Muita kaupungin mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä ovat muun muassa Churchillin, Rooseveltin ja Stalinin patsaat. Autoa kaupungissa tarvitaan myös esimerkiksi sen tunnetun kasvitieteellisen puutarhan tai Krasnaja Poljanan talviurheilukeskuksen tavoittamiseen.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service