Autonvuokraus
Sochi Lentoasema
Piilota
Venäjä // Sochi // Sochi Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sochi Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Kishinevskaya street 8a
  354355 Sochi RU +7-4955891111
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AER
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sujuvasti matkaan Sixt Autovuokraamon kautta Sogndalin lentokentällä

Kun saavut Sogndalin lentoasemalle (SOG), pääset jatkamaan matkaasi kaikkein kätevimmin noutamalla vuokra-auton lentokentän läheisyydessä sijaitsevasta Sixt Autovuokraamosta. Ystävällinen henkilökuntamme odottaa sinua ja matkaseuruettasi saapumisterminaalissa ja opastaa reitin toimipisteellemme. Tämä Meet & Greet -palvelu kuuluu autonvuokrauksen Sogndalin lentoaseman toimipisteen tarjontaan, koska toimistomme sijaitsee lentoaseman ulkoreunalla. Toimipisteestämme saat varaamasi autokategorian mukaisen ajoneuvon välittömästi mukaan. Vailtettavasti emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, mutta saat aina edullisen ja laadukkaan kulkuneuvon matkaasi. Autovalikoimamme koostuu uusista, keskimäärin kolme kuukautta vanhoista ajoneuvoista. Voit valita vuokra-auton kategorioista henkilöauton, farmarin, maasturin tai pakettiauton. Mikä sattuukin sopimaan parhaiten tarpeisiisi.

Joustavaa autonvuokrausta Sogndalin lentoasemalla

Lentoasema sijaitsee Haukåsenissa, noin 19 kilometrin päässä saman nimisestä kaupungista. Ajomatka kaupunkiin kestää siis noin 25 minuuttia. Pieni lentoasema palvelee vuosittain vain noin 70 000 matkustajaa, joten ilmapiiri kentällä on kiireetön ja rauhallinen. Autonvuokraus Songdalin lentoasemalla joustaa mukavasti matkasuunnitelmasi mukaan, sillä voit noutaa varaamasi ajoneuvon täysin oman aikataulusi mukaan, myös toimipisteemme aukioloaikojen ulkopuolella. Kunhan muistat ilmoittaa varauksesi yhteydessä poikkeuksellisesta saapumisajasta niin varaamme lisäpalveluna noudon aukioloaikojen ulkopuolella. Samalla kannattaa varata myös muut tarvitsemasi lisäpalvelut. Voit varata vuokra-autoon lisäpalveluna GPS-navigaattorin, lastenistuimen, vapaat ajokilometrit, lisäkuskin tai vakuutuksen. Autovuokraamomme Sogndalin lentoasemalla sallii auton joustavan noudon lisäksi palautuksen toiseen toimipisteeseen kaupungin keskustassa.

Valloita Etelä-Norjan henkeäsalpaavan kauniit vuonomaisemat omaan tahtiin

Varaamalla vuokra-auton Sogndalin lentoasemalta saat välittömästi matkan omaan kontrolliisi. Voita valita haluatko ajella vain ympäri Fjordanen ylväitä vuonomaisemia vai edetä ennalta laaditun matkasuunnitelmasi mukaan. Vuokra-autolla koet omaan tahtiin vuoroin vaihtelevien vuonojen, vuoristojen ja laaksojen henkeäsalpaavan kauniit maisemat. Norjan pisin vuono Sognevuono on yli 350 kilometriä pitkä ja 1308 metriä korkea. Alueella on paitsi vakuuttavat maisemat laaksoihin myös näyttäviä jäätiköitä, kuten Jostedalsbreen, joka on Euroopan suurin jäätikkö. Sogndalia lähinnä on Nigardsbreenin jäätikkö. Kaikkialle ei pääse vuokra-autolla, mutta moneen kohteeseen pääset paitsi teitse myös vesitse lautoilla, jotka kuljettavat matkustajien lisäksi kulkuneuvoja.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sochi Lentoasema AER Kishinevskaya street 8a 354355 Sochi 43.448631, 39.942046 +7-4955891111

Sixt-toimipiste Sochi Lentoasema AER

Kishinevskaya street 8a
354355 Sochi
 
Puhelinnro +7-4955891111

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service