Autonvuokraus
Abu Dhabi Lentoasema
Piilota
Yhdistyneet arabiemiirikunnat // Abu Dhabi // Abu Dhabi Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Abu Dhabi Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport Road, Skypark Plaza
  . Abu Dhabi AE +971-8007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AUH
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 19:00
 
 24 h palautus

Autonvuokraus Abu Dhabin lentoasemalta sujuu sutjakkaasti Sixtiltä

Sixt Autovuokraamo Abu Dhabin lentoasemalla sijaitsee selkeällä ja helposti löydettävällä paikalla saapuvien lentojen alueella ja palvelee asiakkaitaan todella joustavin aukioloajoin. Toimipisteen kattavaan vuokra-autokalustoon lukeutuu monipuolisiin tarpeisiin soveltuvia ja jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja vuokra-ajoneuvoja. Meiltä voit esimerkiksi hankkia käyttöösi matkasi ajaksi upean kaupungin henkeen soveltuvan avo- tai urheiluauton, tai vaikkapa kaupungin ulkopuolelle, kauniiseen maastoon suunnatessasi voittamattoman maasturin. Tietysti valikoimiimme lukeutuu myös monipuolinen kattaus taloudellisia henkilöautoja ja niitä hieman tilavampia farmareita.

Autonvuokraus Abu Dhabin lentoasemalta on helppoa

Kun päätät hoitaa autonvuokrauksen Abu Dhabin lentoasemalta (AUH), maan toiseksi suurimmalta lentoasemalta, kannattaa sinun tehdä varaus jo ennen paikan päälle saapumistasi esimerkiksi puhelimitse, näppärällä mobiilisovelluksellamme tai verkkosivujemme kautta. Muistathan kuitenkin jo varausta tehdessäsi, että ajoneuvojemme suuren kysynnän vuoksi takaamme asiakkaidemme käyttöön aina heidän valitsemaansa vuokra-autokategoriaan kuuluvan ajoneuvon, emme juuri tiettyä automerkkiä tai -mallia. Lentoasema sijaitsee noin 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja ajamalla matka sinne taittuukin helposti, ruuhkasta riippuen noin puolessa tunnissa. Vaikka unohtaisitkin hankkia vuokra-auton Abu Dhabin lentoasemalta ei sinun tarvitse hätäillä, sillä löydät lukuisia toimipisteitämme myös kaupungin keskustasta.

Nauti Abu Dhabista vuokra-autolla

Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on lumoava ja eksoottinen vierailukohde ja erityisesti sen pääkaupunki tarjoaa siellä vierailevalle unohtumattomia elämyksiä. Vuokra-auto kaupungissa voi kuitenkin osoittautua hyödylliseksi, sillä sen avulla pääset nauttimaan upean kaupungin tarjonnasta täysin siemauksin. Voit suunnata ajamalla vaikkapa mielenkiintoiseen Ferrari World -teemapuistoon, missä pääset nauttimaan vahdin hurmasta vaikkapa maailman nopeimman vuoristoradan kyydissä. Ehdottomasti katsastamassa kannattaa käydä myös mahtipohtinen Sheikki Zayedin moskeija. Vuokra-auton avulla matka taittuu muyös kaupungin upeille golf-viheriöille, aavikkoajelulle tai vaikkapa eksoottiselle vierailulle kamelifarmeille. Jos taas haluat päästä ostoksille, voit suunnata ajamalla johonkin kaupungin luksusostoskeskuksista, joita ovat muun muassa Yas Mall sekä Marina Mall. Itse kaupungin keskustassakin kannattaa kuitenkin viettää ainakin hetki ja nautiskella kävelyhetkestä esimerkiksi rantabulvardi Cornichella, jolta voit poiketa uimaan sen varrella sijaitsevalle rannalle, tai vaikkapa ihastelemaan sitä ympäröiviä upeita puutarhoja.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Abu Dhabi Lentoasema AUH Airport Road, Skypark Plaza . Abu Dhabi 24.441900, 54.650100 +971-8007498

Sixt-toimipiste Abu Dhabi Lentoasema AUH

Airport Road, Skypark Plaza
. Abu Dhabi
 
Puhelinnro +971-8007498

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service