Auton vuokraus toimipisteestä Abu Dhabi Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Abu Dhabi Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Abu Dhabi Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Abu Dhabi Lentoasema

Osoite

Al Diyafah Street, . Abu Dhabi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Abu Dhabi Lentoasema

Autonvuokraus Abu Dhabin lentoasemalta sujuu sutjakkaasti Sixtiltä

Autonvuokraus Abu Dhabin lentoasemalta sujuu sutjakkaasti Sixtiltä

Sixt Autovuokraamo Abu Dhabin lentoasemalla sijaitsee selkeällä ja helposti löydettävällä paikalla saapuvien lentojen alueella ja palvelee asiakkaitaan todella joustavin aukioloajoin. Toimipisteen kattavaan vuokra-autokalustoon lukeutuu monipuolisiin tarpeisiin soveltuvia ja jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja vuokra-ajoneuvoja. Meiltä voit esimerkiksi hankkia käyttöösi matkasi ajaksi upean kaupungin henkeen soveltuvan avo- tai urheiluauton, tai vaikkapa kaupungin ulkopuolelle, kauniiseen maastoon suunnatessasi voittamattoman maasturin. Tietysti valikoimiimme lukeutuu myös monipuolinen kattaus taloudellisia henkilöautoja ja niitä hieman tilavampia farmareita.
Autonvuokraus Abu Dhabin lentoasemalta on helppoa

Autonvuokraus Abu Dhabin lentoasemalta on helppoa

Kun päätät hoitaa autonvuokrauksen Abu Dhabin lentoasemalta (AUH), maan toiseksi suurimmalta lentoasemalta, kannattaa sinun tehdä varaus jo ennen paikan päälle saapumistasi esimerkiksi puhelimitse, näppärällä mobiilisovelluksellamme tai verkkosivujemme kautta. Muistathan kuitenkin jo varausta tehdessäsi, että ajoneuvojemme suuren kysynnän vuoksi takaamme asiakkaidemme käyttöön aina heidän valitsemaansa vuokra-autokategoriaan kuuluvan ajoneuvon, emme juuri tiettyä automerkkiä tai -mallia. Lentoasema sijaitsee noin 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja ajamalla matka sinne taittuukin helposti, ruuhkasta riippuen noin puolessa tunnissa. Vaikka unohtaisitkin hankkia vuokra-auton Abu Dhabin lentoasemalta ei sinun tarvitse hätäillä, sillä löydät lukuisia toimipisteitämme myös kaupungin keskustasta.
Nauti Abu Dhabista vuokra-autolla

Nauti Abu Dhabista vuokra-autolla

Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on lumoava ja eksoottinen vierailukohde ja erityisesti sen pääkaupunki tarjoaa siellä vierailevalle unohtumattomia elämyksiä. Vuokra-auto kaupungissa voi kuitenkin osoittautua hyödylliseksi, sillä sen avulla pääset nauttimaan upean kaupungin tarjonnasta täysin siemauksin. Voit suunnata ajamalla vaikkapa mielenkiintoiseen Ferrari World -teemapuistoon, missä pääset nauttimaan vahdin hurmasta vaikkapa maailman nopeimman vuoristoradan kyydissä. Ehdottomasti katsastamassa kannattaa käydä myös mahtipohtinen Sheikki Zayedin moskeija. Vuokra-auton avulla matka taittuu muyös kaupungin upeille golf-viheriöille, aavikkoajelulle tai vaikkapa eksoottiselle vierailulle kamelifarmeille. Jos taas haluat päästä ostoksille, voit suunnata ajamalla johonkin kaupungin luksusostoskeskuksista, joita ovat muun muassa Yas Mall sekä Marina Mall. Itse kaupungin keskustassakin kannattaa kuitenkin viettää ainakin hetki ja nautiskella kävelyhetkestä esimerkiksi rantabulvardi Cornichella, jolta voit poiketa uimaan sen varrella sijaitsevalle rannalle, tai vaikkapa ihastelemaan sitä ympäröiviä upeita puutarhoja.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Abu Dhabi Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Abu Dhabi Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Abu Dhabi Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Abu Dhabi Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Abu Dhabi Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 164 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Nissan Patrol SE Platinum City 4X4 8-Seats Aut.
Nissan Patrol SE Platinum City 4X4 8-Seats Aut.
Mercedes-Benz V250 8-Seats Model 2023 Aut.
Mercedes-Benz V250 8-Seats Model 2023 Aut.
Mercedes-Benz EQE 350+ Aut. (100% Electric)
Mercedes-Benz EQE 350+ Aut. (100% Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Abu Dhabi Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Abu Dhabi Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Abu Dhabi Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Abu Dhabi Lentoasema

Näytä lisää