Autonvuokraus
Sharjah
Piilota
Yhdistyneet arabiemiirikunnat // Sharjah
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sharjah

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Sharjahissa! Paikallisen toimipisteemme kattavasta valikoimasta löydät virtaviivaiset henkilöautot, tilavat farmarit ja luotettavat maasturit matkasi tarpeisiin. Olemme apunasi autonvuokraukseen liittyvissä tarpeissasi kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

 
 • Sharjah Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrivals Hall - Counter No 24
  . Sharjah

  ma. - su.00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Sharjahissa palvelee monipuolisesti

Saat vaivattoman alun autonvuokraukselle Sharjahissa vierailemalla paikallisessa toimipisteessämme. Kattava valikoimamme ja asiantunteva palvelumme takaavat, että löydät tarpeitasi vastaavan vuokra-auton helposti ja sujuvasti, ja pääset tutustumaan Persianlahden rantaan käden käänteessä. Laaja valikoimamme sisältää tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja. Otathan kuitenkin huomioon, ettemme voi taata tiettyä mallia tai merkkiä, vaan valikoidaan auto haluamasi kategorian perusteella. Autokalustomme ajoneuvot sisältävät kattavat perusvarusteet, kuten esimerkiksi ilmastoinnin ja Isofix-kiinnityksen lastenistuimille. Halutessasi valittavissasi on myös laaja kirjo lisävarusteita, kuten lastenistuin, vakionopeudensäädin, MP3-soitin ja navigaattori. Voit tutustua valikoimaamme ja tarjouksiimme tarkemmin vierailemalla verkkosivustollamme, ja asiakaspalvelumme on apunasi autonvuokrauksessa Sharjahissa viikon jokaisena päivänä.

Ota kaikki irti vuokra-autosta Persianlahdella

Autonvuokraus Sharjahissa luo mahdollisuuden tutustua tähän Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien helmeen vapaasti ja spontaanisti. Persianlahden ranta tarjoaa kauniit ja eksoottiset puitteet autoilulle, ja kaupungin ja sen ympäristön aavat maisemat vievät mennessään. Vierailemalla autovuokraamossamme Sharjahissa löydät taatusti allesi tarpeitasi vastaavan vuokra-auton, ja pääset seikkailemaan alueella aikatauluttomasti ja mielesi mukaan. Alue ja sen lähistö suorastaan pursuavat historiallisia nähtävyyksiä ja kulttuurillisia elämyksiä, ja liikkumalla alueella vuokra-autolla pääset tutustumaan niihin vapaasti ja haluamassasi järjestyksessä. Voit esimerkiksi vierailla suositussa paikallisessa merimuseossa taikka suunnata ajoneuvosi kohti historiallista Islamin kulttuurin museota. Myös Adventurelandin huvipuisto on suosittu ja jännittävä vetonaula etenkin iltaisin, ja sen valot tunnistaa jo kaukaa. Mikäli moskeijat ovat mieleesi, lienevät kaupungin tunnetuimmat Al Noor ja King Faisal, joihin molempiin pääset vaivattomasti vuokra-autolla. Perheen pienimpien mieleen kaupungista löytyy akvaario, ja lyhyen ajomatkan päästä Sharjahin luontokeskus, jonka eläinten parissa aika kuluu nopeasti. Hanki siis käyttöösi matkallesi vuokra-auto, ja aloita unohtumaton seikkailusi Persianlahden rannalla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service