Autonvuokraus
Sharjah Lentoasema
Piilota
Yhdistyneet arabiemiirikunnat // Sharjah // Sharjah Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sharjah Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrivals Hall - Counter No 24
  . Sharjah AE +971-8007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SHJ
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
 
 

Sujuvasti matkaan lentokentän Sixt autovuokraamolta

Jos haluat nopean jatkon matkaasi Sharjahin lentoasemalta, vuokraa ajoneuvo Sixt Autovuokraamosta. Lentoasemalle saavuttuasi seuraat vain Sixtin opasteita lentokoneelta saapumishalliin ja autonvuokrausalueelle niin saat varaamasi autokategorian mukaisen ajoneuvon pian käyttöön. Autonvuokrauksesta Sharjahin lentoasemalla voit vuokrata sekä kätevän kokoisia henkilöautoja että tilavia farmareita. Mikäli suuntaat jossain vaiheessa matkaasi aavikoille tai vuorille, kannattaa haasteellisiin maastoihin varautua ketterällä, nelivetoisella maasturilla. Emme takaa vuokra-autolle tiettyä merkkiä tai mallia, mutta voit luottaa uusien, vain kolme kuukautta vanhojen ajoneuvojemme korkeaan laatuun ja nauttia niiden miellyttävästä ajotuntumasta.

Vaivatonta autonvuokrausta Sharjahin lentoasemalla

SHJ-koodia kantava lentoasema on vilkas, kansainvälinen lentoasema, jonka kautta kulkee vuosittain kymmeniä miljoonia matkustajia. Lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungista eli vajaan vartin ajomatkan päässä. Pääset siis kotiutumaan majapaikkaasi melko nopeasti noudettuasi ajoneuvon autonvuokrauksestamme Sharjahin lentoasemalla. Eikä haittaa vaikka saapuisit kentälle toimipisteemme pitkien aukioloaikojen ulkopuolella, sillä autovuokraamo Sharjahin lentoasemalla vuokraa ajoneuvoja lisäpalveluna myös aukioloaikojen ulkopuolella. Muista vain ilmoittaa asiasta autonvuokrauksen yhteydessä. Samalla voit varata muita tarjoamiamme lisäpalveluita, kuten vapaat ajokilometrit, GPS-navigaattorin, lastenistuimen, vakuutuksen tai lisäkuskin. Vapailla ajokilometreillä viiletät huoletta kaupungin nähtävyyksistä toiseen ja pitkin rannikon rantaviivaa etsien omaa rauhaisaa kaistaletta. GPS-navigaattori taas huolehtii, että pääset harhapoluilta ja virkistäviltä rantavisiiteiltä aina takaisin reitille.

Koe upeiden kontrastien maa vuokra-auton kyydissä

Nousevaa aurinkoa tarkoittava Sharjah on yhdistelmä modernia kulttuuria ja historiaa, joka ulottuu peräti 5000 vuoden päähän. Täällä kukoistavat lukuisat taidegalleriat ja taivasta kohti kohoavat pilvenpiirtäjät rinta rinnan historiallisesti merkittävien monumenttien ja moskeijoiden kanssa. Arabian autiomaat yhdistyvät vehreään, eläväiseen luontoon ja merimaisemiin paljastan alueen monipuolisen värien kukoistuksen. Runsaan kulttuuritarjonnan, ostosmahdollisuuksien ja kaupunkia reunustavan rantaviivan ansiosta matkakohde on täydellinen ranta- ja kaupunkiloman yhdistämiseen. Samalla matkalla voit kokea Yhdistyneet Arabiemiirikunnat laajemminkin, kun varaat vuokra-auton Sharjahin lentoasemalta. Ajomatkaa Dubaihin on alle 30 kilometriä eli matka kestää liikenteestä riippuen suurin piirtein puoli tuntia. Abu Dhabiin matkaa on noin 160 kilometriä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sharjah Lentoasema SHJ Arrivals Hall - Counter No 24 . Sharjah 25.328611, 55.517222 +971-8007498

Sixt-toimipiste Sharjah Lentoasema SHJ

Arrivals Hall - Counter No 24
. Sharjah
 
Puhelinnro +971-8007498

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service