Autonvuokraus
Croydon
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Croydon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Croydon

Sixt Autovuokraamo Croydonissa tarjoaa helppoa ja edullista autonvuokrausta. Yhdistynyt kuningaskunta on suomalaisille tuttu lomailu- ja työmatkakohde. Löydät meiltä varmasti tarpeisiisi sopivan vuokra-auton, olitpa sitten liikkeellä yksin tai ryhmän kanssa. Vuokra-autovalikoimistamme löydät sekä diesel- että bensiiniautot, niin henkilö- kuin pakettiautot, minibussit, urheiluautot ja avoautotkin, tutustu tarjontaamme verkossa. Haluamme tehdä vuokraamisesta mahdollisimman helpon kokemuksen. Helpoimmin teet vuokra-autovarauksen jo verkossa ennen saapumistasi Croydoniin, jotta voit vain noutaa avaimet toimipisteestämme ja huristaa matkaan. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, kysy pois! Yritysasiakkaiden oma myyntipalvelu löytää yritysten tarpeisiin sopivat ratkaisut.

 
 • Croydon
  Unit 34, Factory Lane
  CR0 3RL Croydon

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la. - su.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Croydon

  Sixt Autonvuokraus
  Unit 34, Factory Lane
  CR0 3RL Croydon

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la. - su.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Croydonissa on helppoa

Croydonin Sixt Autovuokraamoissa valikoimaamme kuuluu niin henkilö- kuin farmariautoja, maastureita, avoautoja ja urheiluautoja. Jos tarvetta on suurelle kuljetuskapasiteetille, myös pienet pakettiautot odottavat valmiina starttaamaan ruudustaan. Suosittelemme tarkastamaan verkosta, että haluamasi vuokra-auto Croydonissa on tarjolla valitsemassasi toimipisteessä. Huomaathan, että voimme taata vain haluamasi ajoneuvokategorian, emme tiettyä automallia. Autovuokraamomme Croydonissa tarjoavat aina laadukkaan kaluston, jonka voit räätälöidä lisämaksusta erilaisilla lisävarusteilla kuten GPS-navigaattorilla tai lastenistuimella. Huomioithan, että alle 25-vuotiaasta kuljettajasta veloitamme lisämaksun. Miellä vuokra-auton räätälöiminen omien tarpeiden mukaiseksi tekee matkanteosta helppoa. Olitpa matkalla sitten yksin tai työporukan kanssa, löydät meiltä varmasti mieleisen ajoneuvon. Kysy lisää ystävällises tä asiakaspalvelustamme, autamme mielellämme.

Minne ajaa Croydonissa Sixtin vuokra-autolla?

Croydon sijaitsee Lontoon eteläpuolella. Vuokra-auton avulla nautit olostasi ja otat matkastasi kaiken irti. Vältät helposti lontoolaiset ruuhkabussit ja pääset perille vaivatta. Suuri ostoskeskus tarjoaa hyvät shoppailumahdollisuudet, ja se on paikallisten suosikkikohteita. Ainakin perinteiset brittiläiset leivonnaiset kannattaa katsastaa kahvilassa tai viedä tuliaisiksi. Pääset toki helposti myös Lontooseen katsastamaan kiinnostavat nähtävyydet, esimerkiksi Oxford Streetille ajaa nopeasti. Luontokohde Danson Park sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä, mikäli haluat hengähtää vihreyden keskellä ja nauttia luonnosta kiireisen päivän jälkeen tai kävellä järven rannalla. Toinen kiinnostava luontokohde on Abbey Woods, jonka alueella on paljon retkeilyreittejä ja patikointimahdollisuuksia. Sekin on kätevän automatkan päässä, ja voit heittää takakonttiin patikkavarusteet tai lenkkikengät, miten vain haluat. Autonvuokraus Croydonissa onnistuu Sixtin kautta, joka toivottaa miellyttävää matkaa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service