Autonvuokraus
Gateshead
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Gateshead
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Gateshead

Jos haluat matkallesi vaivattoman alun, kannattaa suunnata Sixt Autovuokraamo Gatesheadiin! Me tarjoamme sinulle laajan sekä laadukkaan autovalikoiman tunnettujen merkkien uusista malleista kilpailukykyiseen hintaan. Olitpa sitten liikematkalla tai lomareissulla, meiltä löytyy sopiva ajoneuvo jokaisen tarpeisiin. Taloudelliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat perille isommankin seurueen sekä kätevät maasturit taitavat vaikeammatkin maastot. Tyylikkäät urheilu- ja avoautot vievät perille liiketapaamisiin vaivattomasti ja tavarankuljetukseen sopivat loistavasti tilavat pakettiautot. Laajaan valikoimaamme pääset tutustumaan verkkosivujemme kautta tai olemalla yhteydessä ystävälliseen asiakaspalveluumme, joka auttaa viikon jokaisena päivänä!

 
 • Newcastle/Delivery Service
  Delivery/Collection Service
  . Newcastle upon Tyne

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Newcastle/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery/Collection Service
  . Newcastle upon Tyne

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt tarjoaa sinulle laadukkan autovalikoiman ja kattavat lisäpalvelut

Sixt Autovuokraamo Gateshead tarjoaa laajan valikoiman tunnettuja merkkiautoja ja auttaa mielellään sinua valitsemaan itsellesi sopivan. Vuokra-automme ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja ja aina jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Vuokraukseen on helppo lisätä tarvittavat lisäpalvelut ja niihin pääset tutustumaan tarkemmin verkkosivuillamme. Mikäli haluat tutustua Yhdistyneisiin Kuningaskuntiin laajemmin, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit. Reittivalintoja helpottamaan on kätevä lisätä GPS-navigaattori, joka kuljettaa perille valitsemaasi kohteeseen. Jos matkassa on mukana useampi innokas kuski, voi varaukseen lisätä lisäkuljettajan, jonka kanssa pääset jakamaan ajonautinnon. Lasten kanssa matkustaville suosittelemme lastenistuimia, jotta perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Kattaviin lisäturvavaihtoehtoihimme kannattaa myös tutustua. Sixtillä ei ole luottokortti- eikä piilokuluja, joten voit tehdä varauksesi huolettomasti.

Tutustu Gatesheadiin monipuolisemmin käyttämällä autonvuokrausta Sixtiltä

Gateshead sijaitsee Koillis-Englannissa Tyne-joen etelärannalla. Kaupungissa mielenkiintoista on mm. se, että sitä ja Newcastlea yhdistää kymmenen siltaa, tunnetuin niistä on Gateshead Millenium Bridge ja tämä siltanäkymä on tutustumisen arvoinen. Newcastleen matkaa kertyy vain noin 4 km, joten Sixtin vuokra-autolla tutustut helposti molempien kaupunkien nähtävyykseen ja tarjontaan. Tältä alueelta löydät useita mielenkiintoisia museoita, upean Tyneside Cineman sekä kuninkaallisen teatterin. Vuokra-auto allasi pääset tutustumaan nähtävyyksiin omien aikataulujesi mukaisesti. Sixt Gateshead haluaa tarjota sinulle monipuolisen ja mukavan loman, joten käänny puoleemme, kun haluat matkastasi entistä paremman!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service