Autonvuokraus
Ilford
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Ilford
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ilford

Haluatko aloittaa matkasi astetta helpommin ja hyvillä mielin autonvuokrauksen merkeissä? Tule noutamaan vuokra-autosi Sixt Autovuokraamo Ilfordista ja kaikki on astetta vaivattomampaa. Me tarjoamme sinulle laadukkaan ja laajan valikoiman merkkiautoja, jotka kaikki ovat keskimäärin 3 kuukautta vanhoja. Olitpa sitten Ilfordissa liikematkan tai loman merkeissä, meiltä löytyy sopiva ajoneuvo juuri sinun tarpeisiisi. Valikoimaamme pääset tarkemmin tutustumaan verkkosivujemme kautta ja sieltä voit myös helposti tehdä varauksen vaikka heti. Käytännöllisillä henkilöautoilla ja farmareilla matkaat suuremmankin seurueen kanssa, näyttävät urheilu- ja avoautot tarjoavat tyylikkäät kyydit liiketapaamisiin, tilavat maasturit selviävät vaikeimmistakin reittivalinnoista ja tavarankuljetukseen sopivat hyvin suuret pakettiautot. Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi kääntyä puoleemme!

 
 • London Ilford
  534-538 High Road
  IG3 8EG Ilford

  ma. - pe.07:30 - 19:00
  la.07:30 - 13:00
  su.09:00 - 13:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • London Ilford

  Sixt Autonvuokraus
  534-538 High Road
  IG3 8EG Ilford

  ma. - pe.07:30 - 19:00
  la.07:30 - 13:00
  su.09:00 - 13:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtiltä saat rahoillesi vastinetta

Sixt Autovuokraamo Ilfordilla on laaja valikoima tunnettujen merkkien uusia autoja, jotka ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkki tai malli selviää lopullisesti vuokra-auton noudon yhteydessä. Varaukseen saat helposti lisättyä käteviä lisäpalveluita, jotka tekevät ajokokemuksestasi entistä mukavamman. Mikäli haluat ajaa vapaasti kilometreistä piittaamatta, kannattaa lisätä vapaat ajokilometrit varaukseen. Suuntaa antamaan on hyvä lisä myös GPS-navigaattori, joka helpottaa reittivalintojen kanssa ja voit rauhassa keskittyä ajamiseen. Lasten kanssa matkustaessa tulee perheen pienimpien turvallisuus varmistaa ja se onnistuu luotettavilla lastenistuimilla. Mielenrauhalle edulliset lisäturvavaihtoehtomme kannattaa katsastaa ja valita sieltä omalle matkalle sopivat vaihtoehdot. Kaikki lisäpalvelumme löydät verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme, josta voit myös tehdä autovarauksen kätevästi vaikka heti!

Koe Ilford Sixtin vuokra-auton kyydissä

Tervetuloa Yhdistyneisiin Kuningaskuntiin ja tarkemmin Ilfordiin! Täältä löydät helposti kaikki peruspalvelut ja tutustut miellyttävästi englantilaiseen kulttuuriin. Ilford sopii luonnonystäville, sillä alueelta löytyy useita kauniita puistoja ja puutarhoja, joissa kannattaa vierailla. Mikäli haluat Ilfordin lisäksi tutustua myös muihin englantilaisiin kaupunkeihin, voimme suositella vaikka päiväretkeä Lontooseen, sillä Ilfordista ajokilometrejä sinne kertyy vain noin 23 km. Lontoossa sinua odottavat kuuluisat nähtävyydet, kuten Big Ben, London Eye, Buckinghamin palatsi ja voit nauttia kulttuurista musikaalissa West Endissä. Myös kattava ravintolatarjonta löytyy pääkaupungista ja Sixtin vuokra-autolla sinä pääset itse laatimaan omat aikataulusi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service