Autonvuokraus
Inverness Lentoasema
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Inverness // Inverness Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Inverness Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 14a Dalcross Ind Est
  IV2 7XB Inverness GB +44-8444993399
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: INV
Sixt-toimipiste: 1191
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 17:30
 
 

Autonvuokraus Invernessin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Invernessin lentoasemalla (INV) palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ja auttaa sinut hyvään alkuun Skotlannin matkallasi! Toimipisteemme sijaitsee heti terminaalin ulkopuolella. Korkealaatuisesta vuokra-autovalikoimastamme jokainen löytää haluamansa vuokra-auton. Tarvitsitpa sitten kaupunkiajoon sopivaa näppärää henkilöautoa, Skotlannin vaativaan maastoon tarvittavaa maasturia, tai enemmän tilaa tarvitseville suositeltavaa farmaria tai pakettiautoa, asiantunteva palvelumme takaa sinulle sopivan vuokra-auton. Edulliset hintamme sisältävät vapaat ajokilometrit, kolariturvan sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen. Yhdistynyt Kuningaskunta ja etenkin Skotlanti tunnetaan vaihtelevasta ja usein sateisesta säästään, mutta autonvuokraus Invernessin lentoasemalta pitää jalkasi kuivina säästä riippumatta!

Sixtin autonvuokraus Invernessin lentoasemalta onnistuu helposti

Lentoasema sijaitsee noin 16 kilometrin päässä kaupungista ja ajomatkassa kestää yleensä alle puoli tuntia. Halutessasi voit myös palauttaa auton lentokentän sijaan toiseen toimipisteeseemme kaupungin keskustassa, mikäli se sopii suunnitelmiisi paremmin. Halutessasi voit myös valita lukuisia lisäpalveluja, kuten esimerkiksi lisäkuljettajan tai lasi- ja rengasturvan. Suosittelemme sinua tekemään varauksesi näppärästi verkkosivuillamme tai puhelimitse. Joustavien ehtojemme mukaisesti voit tehdä muutokset tai peruutuksen ilmaiseksi, kun maksat autoa noutaessasi. Muistathan, että voimme taata vain vuokra-auton kategorian, emme tiettyä automerkkiä tai -mallia. Kauttamme autonvuokraus Invernessin lentoasemalta ei voisi olla helpompaa!

Automatkalle Skotlantiin!

Skotlannin ylämaiden pääkaupunki ja kulttuurikeskus, jonka nimi tarkoittaa Ness-joen suuta, on Yhdistyneen Kuningaskunnan pohjoisin kaupunki ja tarjoaa paljon mielenkiintoisia käyntikohteita, kuten kaupungin nimeä kantava linna sekä Ness Islands-puisto. Skotlannin todellinen viehätys piilee kuitenkin sen uskomattoman upeassa luonnossa, joten kannattaa ehdottomasti ajella kaupungin ulkopuolelle tutustumaan alueen mahtaviin patikkareitteihin! Viehättävä Rosemarkien kylä, josta löytyy myös luonnonsuojelualue, on noin 40 minuutin ajomatkan päässä kaupungista. Rogie Falls noin puolen tunnin ajomatkan päässä taas tarjoaa kauniita patikkareittejä joen vieressä, jossa voi nähdä lohia hyppimässä vastavirtaan. Jos haluat kokeilla onneasi ja yrittää nähdä myyttisen Loch Nessin hirviön, voit ajella järven rannalle alle puolessa tunnissa. Mitä ikinä haluatkaan tällä kauniilla alueella tehdä, vuokra-auto Invernessin lentoasemalta vie sinut perille!


( Toimipistevastaava )

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 17:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Inverness Lentoasema INV 14a Dalcross Ind Est IV2 7XB Inverness 57.541262, -4.066278 +44-8444993399 +44-8442486607

Sixt-toimipiste Inverness Lentoasema INV

14a Dalcross Ind Est
IV2 7XB Inverness
 
Puhelinnro +44-8444993399
Faksi +44-8442486607

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä