Autonvuokraus
Oban
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Oban
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Oban

Yhdistynyt Kuningaskunta ja Sixtin autovuokraamo Obanissa toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi Skotlantiin! Oletpa sitten työmatkalla tai liikut kaupungissa turistina, meiltä löydät aina järkevän ja suunnitelmiisi parhaiten soveltuvan ajoneuvon allesi. Pysytteletkö kaupungissa vai suuntaatko maaseudulle? Viekö tiesi kenties nummille? Autonvuokraus Obanissa on vaivatonta, ja löydämme sinulle sopivimman ajoneuvon laajasta valikoimastamme. Huomaathan, ettemme voi luvata sinulle tiettyä automerkkiä tai mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian. Kalustomme on kuitenkin aina luotettavaa ja uutta.

 
 • Glasgow Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Car Rental Centre
  PA3 2SW Paisley

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Glasgow Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Gordon Street
  G1 3SL Glasgow

  ma. - pe.08:00 - 16:30
  la.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Glasgow

  Sixt Autonvuokraus
  101 Waterloo Street
  G2 7DN Glasgow

  ma. - pe.08:00 - 16:30
  la.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokrauksemme Obanissa

Sixt on saksalainen perheyritys, joka toimii yhteensä 105 maassa. Autovuokraamostamme Obanissa löydät niin nelivetomaasturit, katumaasturit kuin taloudelliset henkilöautotkin. Saatavilla on myös suurempia kulkuneuvoja esimerkiksi useamman perheen yhteismatkailua varten. Valikoimaamme kuuluvat myös kaiken kattava vakuutus, GPS-navigaattori, lupa lisäkuljettajalle ja lastenistuimet. Vuokra-auto Obanissa helpottaa huomattavasti liikkumistasi paikasta toiseen ja antaa sinulle vapauden mennä ja tulla oman suunnitelmasi mukaan. Sopimuksesta voit hakea ja palauttaa vuokra-autosi mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Obanissa liikut vaivattomimmin vuokra-autolla

Oban on pieni merenrantakaupunki Skotlannin rannikolla. Sen väkiluku on vain 8500, mutta turistikautena luku moninkertaistuu. Turistille alueella onkin monenlaista mielenkiintoista nähtävää ja näihin kohteisiin pääset vaivattomasti omalla vuokra-autolla. Obanin kaupungista löydät katedraalin ja useampia museoita. Stalkerin, Dunstaffnagen ja Dunollien linnat ovat vierailun arvoisia kohteita. Lähellä on myös kiinnostavia saaria, kuten Lismore ja Isle of Mull, jonne pääset ajamalla vuokra-autosi lautalle. Morvernin ja Ardgourin vuoret houkuttelevat kiipeilemään vehreille rinteilleen. Ehkäpä haluatkin vierailla kaupungissa juuri säkkipillifestivaalien aikaan? Skotlannin laajat nummet kiinnostavat puolestaan retkeilijöitä ja Loch Creranin alueella pääset telttailemaan. Läheisellä Kerreran saarella näet eksoottisia lintuja. Obanista voit hankkia tuliaisiksi paikkakunnan omaa viskiä, joka kantaa kaupungin nimeä. Koska paikkakunta on pieni ja kohteet kaukana toisistaan, autonvuokraus Obanissa on järkevin tapa liikkua. Kun sinulla on vuokra-auto käytössäsi, voit vierailla helposti myös Glasgowssa tai Edinburghissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service