Autonvuokraus
Reading
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Reading
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Reading

Kun etsit laadukasta vuokra-autoa Readingissä, luota Sixt Autovuokraamoon. Sixtin vuokra-autot tarjoavat mukavan ja luotettavan tavan matkustaa Readingissä ja muualla Englannissa. Meillä on laaja valikoima laadukkaita ja hyvin varusteltuja vuokra-autoja useilta eri laatumerkeiltä, ja niiden joukosta autoilijan kuin autoilijan on helppo löytää mieleisensä. Hyvän laadun ei kuitenkaan tarvitse maksaa maltaita, vaan meiltä löydät huippuluokan vuokra-autot myös kilpailukykyiseen hintaan. Kattavan vuokra-autovalikoiman lisäksi asiakkaamme voivat luottaa Sixtin erinomaiseen palveluun. Asiakaspalvelumme on käytettävissä viikon jokaisena päivänä.

 
 • Reading

  Sixt Autonvuokraus
  Fronting Rose Kiln Lane
  RG2 0JZ Reading

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 14:00
  Juhlapyhä08:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Valitse Sixt autonvuokraukseen Readingissä

Kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamo Readingistä, valittavanasi on laaja valikoima henkilöautoja, farmareita, urheiluautoja ja maastureita useilta eri huippumerkeiltä. Valikoimaamme kuuluu ajoneuvoja esimerkiksi Mercedesiltä, BMW:ltä ja Skodalta, ja laadukkaiden vuokra-autojemme kyydissä saat erinomaisen ajokokemuksen. Hoidat autonvuokrauksen Readingissä kätevästi Sixtin verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa, minkä ansiosta voit rauhassa tutustua Sixtin vuokra-autovalikoimaan ja tarjolla oleviin lisäpalveluihin esimerkiksi kotisohvalta tai hotellihuoneesta käsin. Huomaathan kuitenkin valikoimaa selatessasi, että varauksen yhteydessä on mahdollista valita ainoastaan tietty autokategoria, ei tiettyä automerkkiä. Lisäpalveluihimme kuuluvat esimerkiksi lisäkuljettajan valinta ja lastenistuimet eri ikäisille lapsille. Klikkaa itsellesi mieluinen autokategoria, valitse tarvitsemasi lisäpalvelut ja vahvista varaus, jonka jälkeen auto on noudettavissa toimipisteeltämme valitsemanasi ajankohtana. Sixt Autovuokraamo Readingissä sinut kohtaa ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, joka auttaa sinut matkaan ja vastaa mielellään kysymyksiisi, jos sinua askarruttaa jokin. Toivottavasti nautit matkastasi Sixtin vuokra-auton kyydissä!

Reading tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Reading on noin 163 000 asukkaan historiallinen yliopistokaupunki Kaakkois-Englannissa. Kaupungin tunnettuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Readingin luostarin rauniot ja Forbury Gardensin puistoalue. Myös Readingin museotarjontaan kuuluu mielenkiintoisia kohteita, muun muassa paikallishistoriaa esittelevä Reading Museum ja maataloutta käsittelevä Museum of English Rural Life. Lisäksi kaupunki tunnetaan vuosittaisesta Reading Festival -musiikkifestivaalista, joka kuuluu Iso-Britannian suurimpiin. Autonvuokraus Readingistä mahdollistaa myös tutustumisen Englannin muihin kaupunkeihin. Yhdistyneen Kuningaskunnan pääkaupunki Lontoo sekä länsirannikolla sijaitseva Bristol ovat molemmat noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä, ja kuuluisaan yliopistokaupunki Oxfordiin ajaa Readingistä vain noin tunnissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service