Autonvuokraus
Westminster
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Westminster
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Westminster

Mikäli tarvitset luotettavaa vuokra-autoa kilpailukykyiseen hintaan Westminsterissä, Sixt Autovuokraamolla on mitä tarjota. Toimipisteemme valikoimista löydät henkilöautot ja farmarit, joilla matkanteko on helppoa. Mikäli olet liikenteessä työmatkan vuoksi, myyntipalvelumme etsii sinulle mielellään sopivan ajoneuvon ja lisävarusteet. Myös perheen tai ystävien kanssa lomailevat voivat olla huoleti: vuokra-autolla isompikin seurue liikkuu sujuvasti paikasta toiseen. Ystävällinen asiakaspalvelumme neuvoo mielellään, jotta matkasta tulisi mahdollisimman mutkaton. Yhdistynyt kuningaskunta hurmaa monipuolisuudellaan, ja matkasta saa irti parhaat puolet, kun siirtyminen matkasta toiseen käy vaivatta. Sixt Autovuokraamo Westminsterin avulla vältät Lontoon ruuhkabussit kätevästi.

 
 • London Westminster/Taj Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  54 Buckingham Gate
  SW1E 6AF London

  ma. - pe.09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin vuokra-autolla pääset perille vaivattomasti

Westminster sijaitsee keskellä Lontoota, Thames-joen pohjoisrannalla. Autonvuokraus Westminsterin toimipisteellämme onnistuu helposti: toimipisteemme sijaitsee London Taj -hotellilla. Myös lähialueen muut toimipisteet palvelevat Lontooseen matkaavia. Tarkista toimipistekohtaiset yhteystietomme verkosta. Ilmoittamamme hinnat eivät sisällä piilokuluja. Sixtin vuokra-auto Westminsterissä on aina luotettava valinta. Autokalustomme on uutta, keskimäärin 3 kuukauden ikäistä ja voit liittää matkustusmukavuuden lisäämiseksi tilaukseesi lisävarusteita. Jos matkassa on lapsia, turvallisuusvaatimukset täyttävä lastenistuin on liitettävissä tilaukseen. Mikäli tiedossa on pitkiä ajomatkoja, lisäkuljettajan mahdollisuus voi tulla tarpeeseen. Pyydämme huomioimaan, että kaikki vuokra-automme ovat laadukkaita, mutta emme pysty takaamaan tiettyä automallia, vain ajoneuvokategorian.

Lontoon nähtävyydet tempaisevat mukaansa - ja ne tavoitat Sixtin avulla

Westminsterin alueella on runsaasti nähtävyyksiä ja historiallisia maamerkkejä. Niistä kuuluisimpia ovat Westminsterin palatsi, kuninkaallisten asuttama Buckinghamin palatsi ja Westminster Abbey. Se on yksi maailman tunnetuimmista kirkoista, joissa kruununperilliset kastetaan ja kruunataan. Trafalgar Square on maan kuuluisin aukio, jossa on käytävä ainakin kerran eläessään. Myös London Eye -maailmanpyörästä avautuvat huikeat näkymät kaupungin ylle, ja pyörähdys sen kyydissä on omiaan pitämään matkaseurueen nuorimmaiset tyytyväisinä. Lontoo on kuuluisa shoppailumahdollisuuksistaan, ja ostokset saa lukittua takakonttiin. Illan päätteeksi voi ajella hotellille levähtämään. Kaupunki tarjoaa monia tasokkaita majoitusvaihtoehtoja.

Vuokra-autolla pääsee kätevästi ruuhkaisesta keskustasta kohti muita nähtävyyksiä, esimerkiksi kuuluisat Stonehengen kivipaadet sijaitsevat kaupungin ulkopuolella. Ne ovat tunnettu Unescon maailmanperintökohde. Koska ollaan kuninkaallisten maassa, Windsorin linnakin on tutustumisen arvoinen nähtävyys. Sinne ajaa Lontoosta noin tunnissa M4-moottoritietä pitkin. Kuninkaallisten bongaaminen on kansanhupia, jota voi harrastaa matkan aikana.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service