Autonvuokraus
Atlanta Midtown Georgian Ter
Piilota
Yhdysvallat // Atlanta // Atlanta Midtown Georgian Ter
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Atlanta Midtown Georgian Ter: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 659 Peachtree Street NE
  30308 Atlanta US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: ATLC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut tervetulleeksi Georgian Atlantaan

Sixt Autovuokraamo Atlanta Midtown/Georgian Terrace Hotel palvelee sinua ilolla ja ammattitaidolla Atlantan keskustassa, The Georgian Terrace -hotellin yhteydessä. Keskeisen sijaintinsa ansiosta toimipiste on ihanteellisella paikalla Atlantan keskustassa majoittuville matkustajille, ja toimipisteen vieressä sijaitsevan North Avenue Marta -metroaseman ansiosta sinne on helppo saapua noutamaan vuokra-autoa julkisilla kulkuvälineillä. Meiltä löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan. Edullisesta hinnastaan huolimatta kaikki vuokra-automme ovat erinomaisesti varusteltuja ja niihin kuuluu ilmastointi. Kun luotat autonvuokrauksessa Atlanta Midtown/Georgian Terrace Hotelin Sixt-toimipisteeseen, saat lisäksi käyttöösi rajattoman määrän ajokilometrejä, joten sinun ei tarvitse huolehtia kertyvän matkan pituudesta.

Laadukkaat vuokra-autot Atlanta Midtown/Georgian Terrace Hotelin Sixt-toimipisteestä

Autonvuokraus Atlanta Midtown/Georgian Terrace Hotelin Sixt-toimipisteestä kannattaa, sillä vuokra-auto tarjoaa mukavan ja vaivattoman tavan liikkua Atlantassa tai matkustaa kaupungista muualle Yhdysvaltoihin. Valikoimastamme löytyy malleja useilta Chryslerin, Mercedesin ja Chevroletin kaltaisilta huippumerkeiltä. Valittavanasi on autotyyppejä aina käytännöllisistä henkilöautoista ja farmareista näyttäviin urheiluautoihin ja maastureihin, joten valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle matkaseurueelle sopiva ajoneuvo. Meiltä löytyy vuokra-autoja myös nuoremmille kuljettajille, sillä valitessasi Sixtin autonvuokraukseen Atlantassa kuljettajan vähimmäisikä on vain 21 vuotta. Huomaathan varausta tehdessäsi, että emme voi taata käyttöösi tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan voit varauksen yhteydessä valita ainoastaan haluamasi autokategorian. Atlanta Midtownin toimipisteemme tarjoaa sinulle kattavan autovalikoiman lisäksi laajasti erilaisia lisäpalveluja, joilla voit tehdä matkanteosta hauskempaa ja helpompaa. Esimerkiksi Sixt Connect -palvelumme tarjoaa vuokra-autoon langattoman verkkoyhteyden ja hotspot-mahdollisuuden jopa viidelle laitteelle, ja sen ansiosta matkaseuralla on taattua viihdykettä koko matkan ajaksi. Lisäkuljettajan valinta taas mahdollistaa kahden henkilön vuorottelun ratin takana, jotta kuljettajat voivat pitää taukoja ajamisesta. Näihin ja muihin lisäpalveluihimme on mahdollista tutustua tarkemmin varauksen yhteydessä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Atlanta Midtown Georgian Ter ATLC01 659 Peachtree Street NE 30308 Atlanta 33.772901, -84.384307 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Atlanta Midtown Georgian Ter ATLC01

659 Peachtree Street NE
30308 Atlanta
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service