Autonvuokraus
Connecticut
Piilota
Yhdysvallat // Connecticut
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Connecticut

Kun haluat aloittaa matkasi helposti ja huoletta, kannattaa suunnata Sixt Autovuokraamo Connecticutiin! Me tarjoamme sinulle laadukkaan ja monipuolisen merkkiautojen valikoiman kilpailukykyiseen hintaan. Olitpa sitten liikematkalla, lomareissulla tai paikallisena vuokra-auton tarpeessa, meiltä löytyy ratkaisu. Taloudellisilla henkilöautoilla ja farmareilla matkaa vaikka isompikin porukka ja kaikki pääsevät mukavasti perille. Näyttävyyden haluun meiltä löytyvät siistit avo- ja urheiluautot, jotka tarjoavat tyylikkäät kyydit vaikka työporukalle. Tilaa tarvitseville meiltä löytyvät tilavat maasturit sekä isot pakettiautot, joilla kuljetat tavaraa helposti. Kattavaan autovalikoimaamme tutustut helposti verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessa, jossa myös helposti varaat seuraavan Sixt vuokra-autosi! Asiantunteva asiakaspalvelu auttaa viikon jokaisena päivänä löytämään oikean autovaihtoehdon sinulle, joten älä epäröi olla yhteydessä.

 
 • West Haven

  Sixt Autonvuokraus
  371 Derby Ave
  06516-1003 West Haven

  ma. - pe.08:00 - 17:30
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt tarjoaa laadukkaat vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan

Sixt Autovuokraamo Connecticut tarjoaa laatuautoja kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki vuokra-automme ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja sekä jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Sixtiltä teet myös varauksen ilman piilokuluja ja tarjoamme ilmaisen peruutuksen ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi luvata. Kun Yhdysvaltoihin tutustuminen auton ratista käsin houkuttaa, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit sekä GPS-navigaattori helpottamaan reittivalinnoissa. Lapsiperheille suosittelemme vuokraukseen lisättäviä lastenistuimia, jotta perheen pienimmät matkaavat myös turvallisesti. Mikäli reissussa on mukana isompi porukka on lisäkuljettaja mahdollista lisätä varaukseen, jotta useampi pääsee kokemaan Sixtin ajonautinnon. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia ja tuovat lisää mielenrauhaa ajomatkoille. Sixt Connecticut tarjoaa laadukkaat vuokra-autot tekemään matkastasi mukavamman!

Connecticut odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Connecticut on Uuden Englannin aluetta Yhdysvalloissa, se sijaitsee vain muutaman tunnin ajomatkan päässä New York Citystä. Päiväretkeä kuuluisaan New Yorkiin onkin mahdollista suunnitella, kun käytössäsi on oma Sixtin vuokra-auto. Myös Connecticutista löytyy jos jonkinlaista tekemistä, kannattaa mm. käydä maistamassa pitsaa kuuluisassa Mystic Pizzassa, joka on tehnyt pitsansa samalla menetelmällä vuodesta 1973. Koko perheelle mukava vierailunkohde on Mystic Aquarium, josta löydät myös pingviinejä, tämä akvaario löytyy noin tunnin ajomatkan päässä Connecticutista. Suosittu kohde on myös vierailla tunnetussa ja maineikkaassa Yalen yliopistossa, jossa tarjotaan tutustumiskierroksia.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service