Autonvuokraus
Port Everglades(from Jan 2023)
Piilota
Yhdysvallat // Fort Lauderdale // Port Everglades(from Jan 2023)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Fort Lauderdale/Port Everglades: SIXT Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 2901 SE 6th Ave
  33316-4023 Fort Lauderdale US +1-7547013218
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: FLLC01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Aloita vierailusi Fort Lauderdaleen Sixt Autovuokraamo Fort Lauderdale/Port Evergladesista

Sixt Autovuokraamo Fort Lauderdale/Port Everglades toivottaa sinut tervetulleeksi Floridaan ja Fort Lauderdaleen! Port Evergladesin toimipisteemme on erinomaisella sijainnilla kaupunkiin saapuville vierailijoille, sillä se sijaitsee Evergladesin risteilysatamassa. Myös Fort Lauderdale-Hollywoodin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee aivan toimipisteen vieressä. Auton noutaminen käy siis kätevästi heti kaupunkiin saapuessa. Autonvuokraus Fort Lauderdale/Port Evergladesin Sixt-toimipisteeltä antaa vierailullesi erinomaisen startin, sillä vuokra-auton kyydissä liikut huolettomasti kohteesta toiseen omien aikataulujesi mukaan ja nautit Floridan rennosta tunnelmasta. Ilmastoidut vuokra-automme tarjoavat miellyttävän ajokokemuksen Floridan helteissä, ja valitessasi Sixtin autonvuokraukseen Yhdysvalloissa saat käyttöösi myös rajattoman määrän ajokilometrejä.

Laadukkaat vuokra-autot Fort Lauderdale/Port Evergladesin Sixt Autovuokraamosta

Onnistunut matka alkaa autonvuokrauksella Fort Lauderdale/Port Evergladesin Sixt-toimipisteeltä. Meiltä löydät sopivat vuokra-autot perheille, pariskunnille, ystäväporukoille sekä yksin matkustaville, aina kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä voivat vuokrata myös nuoremmat, alle 25-vuotiaat, kuljettajat. Olemme koonneet valikoimaamme laajan joukon laadukkaita henkilöautoja, maastureita, urheiluautoja ja farmareita, joiden joukosta löydät varmasti juuri sinun tarpeitasi vastaavan ajoneuvon. Lisäksi voit muokata valitsemaasi vuokra-autoa erilaisilla lisäpalveluilla sinulle ja matkaseurueellesi sopivaksi. Jos seurueeseen esimerkiksi kuuluu lapsia, voit valita eri kokoisista ja laadukkaista lastenistuimista. Jos taas haluat säästää matkallasi aikaa ja vaivaa, voit valita Pick Up Full - Return Low -palvelun, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia auton tankkaamisesta, vaan me hoidamme se palautuksen yhteydessä. Kaikki lisäpalvelut ovat nähtävillä varauksen yhteydessä. Varausta tehdessä kannattaa myös muistaa, että voimme täyttää toiveesi tietystä autokategoriasta, mutta emme voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä tai -mallia. Jos sinulla on kysymyksiä lisäpalveluihimme liittyen tai haluat lisätietoa autonvuokrauksesta Fort Lauderdalessa, olet tervetullut olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua joka päivä. Toivotamme sinulle hyvää vierailua Fort Lauderdaleen ja Floridaan Sixtin vuokra-auton kyydissä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Port Everglades(from Jan 2023) FLLC01 2901 SE 6th Ave 33316-4023 Fort Lauderdale 26.087450, -80.137370 +1-7547013218

Sixt-toimipiste Port Everglades(from Jan 2023) FLLC01

2901 SE 6th Ave
33316-4023 Fort Lauderdale
 
Puhelinnro +1-7547013218

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service