Autonvuokraus
Santa Rosa Sonoma County AP
Piilota
Yhdysvallat // Fulton, CA // Santa Rosa Sonoma County AP
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Santa Rosa Sonoma County AP: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 2200 Airport Boulevard
  95403-1003 Santa Rosa US +1-7075231676
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: STS
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Santa Rosan lentokentällä

Käy Autovuokraamossamme hakemassa ajoneuvo käyttöösi saavuttuasi Santa Rosan lentoasemalle, ja vältät turhat taksijonot. Jos olet suuntaamassa perhelomalle tai työmatkalle, voi jokin henkilöautoistamme tai farmareistamme olla hyvä vaihtoehto. Maasturilla selvität haastavammatkin tieosuudet, jos olet suuntaamassa maastoon. Urheiluautolla tai avoautolla teet häämatkastasi vielä ikimuistoisemman, kun pääset kurvailemaan pitkin rannikkoa vauhdilla. Huomioithan ystävällisesti, että emme voi luvata jotakin tiettyä mallia, ainoastaan ajoneuvon kategorian. Tutustu myös kattaviin lisäpalveluihimme, joista löydät muun muassa lastenistuimen perheen pienintä varten tai GPS-navigaattorin varmistamaan perillepääsysi. Voit valita vuokra-auton iPhonella noutaessasi Santa Rosan lentoaseman toimipisteessämme, ja palautus onnistuu sujuvasti 24 tuntia vuorokaudessa.

Autonvuokraus Santa Rosan lentoasemalta on kätevä tapa tutkia Kaliforniaa

Santa Rosan lentoasema Sonoma Countyssä, kansainväliseltä lyhenteeltään STS, sijaitsee vain noin vartin ajomatkan päässä Santa Rosan kaupungista Kalifornian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Autovuokraus Santa Rosan lentoasemalla Sonoma Countyssä sujuu näppärästi, sillä toimipisteemme sijaitsee aivan kiitoradan lähellä lyhytaikaisen parkkipaikan vieressä. Meillä on Santa Rosassa myös toinen toimipiste Fultonissa, josta voit halutessasi myös noutaa tai palauttaa auton. Autonvuokraus on kätevä tapa tutustua Amerikkaan, koska esimerkiksi hippikulttuuristaan ja Golden Gate -sillastaan kuuluisa San Francisco ja viineistään tuttu Napa Valley ovat molemmat ulottuvillasi lyhyen ajomatkan päässä Santa Rosasta. Varauksen voit hoitaa niin paikan päällä kuin verkkosivuillamme, ja pääset nauttimaan matkastasi omassa tahdissasi.

Santa Rosasta kurvaat tutustumaan Kalifornian viinitiloihin

Santa Rosan viehättävä kaupunki tarjoaa etenkin viiniharrastajalle hyvän tukikohdan, koska se sijaitsee keskellä Kalifornian viinimaita. Kaupungissa on myös kolme eri ostosaluetta shoppailijalle, historiallisia taloja sisältäviä asuinalueita keskustassa, taidetta ja kulttuuria ja tietenkin viininmaistelua. Siellä sijaitsee myös piirrossarja Tenavien luojalle Charles M. Schulzille pyhitetty museo, ja Sonoma Countylle tyypillisiä vihannestoreja, joilta voit ostaa herkullisia, tuoreita vihanneksia ja kasviksia suoraan niiden tuottajilta. Santa Rosassa on pidetty Kalifornian ammattipyöräilijöille omistettu Amgen Tourin kilpailu, ja kaupungissa onkin paljon pyöräilyreittejä upeissa maastoissa pyöräilyharrastajille. Ota vuokra-auto allesi ja lähde kaupungin kohteet koluttuasi viinitarhoille, ja koet unohtumattomia makuelämyksiä kauniissa maisemissa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Santa Rosa Sonoma County AP STS 2200 Airport Boulevard 95403-1003 Santa Rosa 38.510222, -122.805744 +1-7075231676

Sixt-toimipiste Santa Rosa Sonoma County AP STS

2200 Airport Boulevard
95403-1003 Santa Rosa
 
Puhelinnro +1-7075231676

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto iPhonella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä