Autonvuokraus
Minneapolis St.Paul Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Minneapolis, MN // Minneapolis St.Paul Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Minneapolis St.Paul Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MSP
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Minneapolisin Saint Paulin kansainvälisellä lentokentällä

Tutustu kiehtovaan Minneapolisiin Yhdysvalloissa kätevästi vuokra-autolla, jonka saat allesi Sixt Autovuokraamosta Minneapolisin Saint Paulin kansainväliseltä lentokentältä. Täältä löydät ketterät henkilöautot ja farmarit työ- ja lomamatkojen helpottamiseksi. Halutessasi voit myös vuokrata urheilullisemman auton tai vaikka maasturin, jolla pääset kulkemaan missä tahansa maastossa. Autonvuokraus Saint Paulin kansainväliseltä lentokentältä onnistuu nopeasti ja helposti, ja pääset jatkamaan matkaa pian koneesi laskeuduttua. Palvelemme viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn ajoneuvokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Vuokrauksesi teet helpoiten verkkosivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme.

Minneapolisiin Sixtin vuokra-autolla matkaten

Minneapolis Saint Paulin kansainvälinen lentoasema tai lyhennettynä MSP on siviili- ja sotilaskäytössä oleva julkinen lentoasema Hennepinin piirikunnassa Minnesotassa. Se sijaitsee vajaan 20 kilometrin päässä sekä Minneapolisin että Saint Paulin kaupungeista. Sixt Autovuokraamo palvelee teitä Minneapolisissa ammattitaidolla ja helpoiten löydät meidät terminaalista 1 löytyvän junan ensimmäiseltä pysäkiltä. Nouse ensimmäisen pysäkin yhteydessä olevalla hissillä yksi kerros ylöspäin ja löydät palvelupisteemme heti hissien ulkopuolelta.

Tutustu kahteen kaupunkiin helposti

Jos matkustat vapaa-ajan puitteissa, alueen ehdottomasti suurin ja kokemisen arvoinen lähialueen kohde on Mall of America, johon pääset vaivattomasti vuokra-autollasi. Matkaa tuohon valtavaan ostoskeskukseen tulee lentokentältä noin 5 kilometriä ja sen noin 15.000 parkkipaikasta löydät vaivattomasti tilan vuokra-autollesi. Kauppakeskuksen 4,2 miljoonasta neliömetristä ja 520 liikkeestä riittää pengottavaa varmasti päivän jokaiselle tunnille. Työmatkalaisille kaksoiskaupunki, eli yhteenkasvaneet Minneapolis ja Saint Paul, on kevyen 20 kilometrin matkan päässä, joten pääset sinne Sixtiltä vuokraamallasi autolla hetkessä. Luonnon ystäville Minneapoliksen läheisyydessä sijaitsevat lukuisat järvet tarjoavat ympäristöineen lumoavia maisemia ja pääsetkin nauttimaan niistä vaivattomasti. Kulttuurinnälkäisille alueen lukuisat museot ja historialliset rakennukset tarjoavat hengenravintoa. Muita autolla saavutettavia alueen kaupunkeja on muun muassa Omaha ja Chicago, mutta näihin matkaamiseen kannattaakin varata jo kokonainen päivä. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, lyhyt tai pidempi, niin ota rohkeasti yhteyttä Sixt Autovuokraamoon ja ratkaisemme autotarpeesi mutkattomasti ja ripeästi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Minneapolis St.Paul Lentoasema MSP 4300 Glumack Dr 55111-3002 Saint Paul 44.878680, -93.198140 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Minneapolis St.Paul Lentoasema MSP

4300 Glumack Dr
55111-3002 Saint Paul
 
Puhelinnro +1-8887498227

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service