Autonvuokraus
Monterey
Piilota
Yhdysvallat // Monterey
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Monterey

Yhdysvaltojen länsirannikolla, Kalifornian osavaltiossa sijaitseva Monterey on mainio lomakohde. Sixt Autovuokraamo palvelee Motereyssa tuoden matkallesi vapautta ja tehden kokemuksestasi ainutkertaisen. Koko perhe voi nauttia paikallisesta luonnosta ja historiasta, surffarit innostuvat Tyynen valtameren aallokoista ja Montereyn lahden huikeista rannoista, ja työmatkin sujuu hymyillen Kalifornian auringon alla. Matkasi kohokohdat saavutat helpommin, kun valitset autonvuokrauksen Montereyssa. Autokalustoomme kuuluvat henkilöautot, farmarit, urheiluautot, avoautot sekä maasturit. Kun teet varauksen netissä tai puhelimitse etukäteen, varmistat haluamasi kategorian matkallesi. Valitettavasti emme voi luvata tietty automallia, vaan henkilökuntamme valikoi toiveidesi perusteella juuri sinulle sopivan vuokra-auton Montereyssa.

 
 • San José (USA) Lentoasema
  1659 Airport Blvd
  95110-1234 San Jose

  ma. - pe.07:00 - 23:00
  la.07:00 - 20:00
  su.07:00 - 21:00
  Juhlapyhä07:00 - 20:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • San José (USA) Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  1659 Airport Blvd
  95110-1234 San Jose

  ma. - pe.07:00 - 23:00
  la.07:00 - 20:00
  su.07:00 - 21:00
  Juhlapyhä07:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt on loistava valinta matkallasi Montereyssa

Kansainvälisesti tunnettu ja tunnustettu Sixt palvelee suunnitellessasi autonvuokrausta Montereyssa. Varaa vuokra-auto etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse ja saat vuokra-auton Montereyssa käyttöösi heti avaimet noudettuasi. Tietyn automallin varaaminen ei valitettavasti kuulu käytäntöihimme, mutta henkilökuntamme ottaa toiveesi mielellään vastaan ja valitsee niiden perusteella tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Palveluihimme Sixt Autovuokraamo Montereyssa kuuluvat vuokra-autojen lisäksi erilaiset lisäpalvelut, jotka tuovat lisäarvoa matkallesi Kaliforniassa. Lisäpalveluina peruspakettiin tarjoamme esimerkiksi GPS-navigaattorin, lasten turvaistuimet ja korokkeet, mahdollisuuden lisätä useita kuljettajia sekä valikoiman vakuutuksia tuomaan lisäturvaa matkallesi. Olemme huomioineet myös alle 25-vuotiaat kuljettajat, lisätietoja voit lukea verkkosivuiltamme.

Montereyn kiinnostavimmat kohteet tavoitat Sixtin vuokra-autolla

Kalifornian rannikoilla sijaitseva Monterey nousi kansainvälisen yleisön tietoisuuteen 1960-luvun lopulla pidetyn Monterey Pop Festivalin ansiosta. Tuo hippiaikakauden huipentuma on jättänyt leimansa Montereyn kaupunkiin, ja on ollut esimerkkinä useille muille musiikkitapahtumille, kuten edelleen järjestettävälle Monterey Blues Festivalille. Historiallinen Monterey on kuitenkin paljon muutakin, ja kaupungin sekä koko maakunnan alueen historiaan kuuluu sekä alkuperäisasukkaina tunnettujen intiaanien että aluetta valtaamaan saapuineiden espanjalaisten vaikutteita. Montereylla on ollut myös tärkeä asema merenkäynnissä, ja täällä esimerkiksi sijaitsee Yhdysvaltojen länsirannikon vanhin majakka, Point Pinos Lighthouse, joka löytyy Pacific Grovesta, vain reilun vartin ajomatkan päässä Montereyn keskustasta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service