Autonvuokraus
New Haven
Piilota
Yhdysvallat // New Haven
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa New Haven

Yhdysvaltojen urbaanin itärannikon kiinnostavimmat kohteet ovat lähelläsi valitessasi Sixt Autovuokraamo New Havenin. Autokalustomme pitää sisällään laadukkaan valikoiman vuokra-autoja, joista uusimmat ovat keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa matka kuin tyylikkäästi vuokra-autolla New Havenissa? Matkanteko alkaa varaamalla vuokra-auto etukäteen verkkosivuillamme, mobiilisovelluksessame tai puhelimitse autovuokraamostamme New Havenista. Autonvuokraus New Havenissa on loistava tapa tutustua kaupunkiin ja ympäristöön, olitpa sitten perhelomalla, matkalla ystävien kesken tai työn puitteissa. Saat matkastasi enemmän valitessasi autonvuokrauksen New Havenissa, ja pääset tutustumaan kaupunkiin omaa aikatauluasi noudattaen ja vapaudesta nauttien. Kilpailukykyiset hintamme yhdessä laadukkaan asiakaspalvelun kanssa tekevät kokemuksestasi kokonaisvaltaisesti ensiluokkaisen. Tutustu autovalikoimaamme ja tee varaus jo tänään!

 
 • West Haven

  Sixt Autonvuokraus
  371 Derby Ave
  06516-1003 West Haven

  ma. - pe.08:00 - 17:30
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamojen palvelut tuovat matkallesi turvaa ja luotettavuutta

Kansainvälisesti laadustaan ja korkeatasoisesta asiakaspalvelusta tunnettu Sixt tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman lisäpalveluja, joiden avulla autonvuokraus New Havenissa on turvallista ja luotettavaa. Automallistoomme kuuluu kaikki Sixt Autovuokraamojen kategoriat, joihin lukeutuvat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, luotettavat maasturit, luksusluokan urheiluautot, tyylikkäät avoautot sekä monipuoliset pakettiautot. Koko perhe matkustaa mukavasti valitessasi lisäpalveluista lasten turvaistuimen juniorimatkustajille, ja kaikki kohteet löytyvät helpommin GPS-navigaattorin avulla. Urheiluvarusteille voi valita kätevän kattotelineen, ja ajamista helpottaa pitkilläkin matkoilla, kun lisää vuokrapakettiin useita kuljettajia. Muista hyödyntää rajattoman kilometrimäärän mahdollisuus pidemmillä matkoilla. Lisäturvaa saat matkallesi, kun otat pakettiisi mukaan vakuutuksen esimerkiksi vahinkojen tai varkauksien varalle.

Sixt New Haven on portti Yhdysvaltojen itärannikolle

Connecticutin osavaltiossa, Atlantin itärannikolla sijaitseva New Haven on oivallinen lähtöpiste automatkalle Amerikkaan. Kuuluipa suunnitelmiisi sitten ajomatka rannikolta rannikolle, tai mikäli haluat tutustua New Haveniin lähemmin, vuokra-autolla pääset matkaan vapaammin. New Haven on kuuluisan Yalen yliopiston kotikaupunki. Yalen yliopiston kampus sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja on oivallinen paikka aloittaa tutkimusretki New Havenissa. Sotahistoriasta kiinnostuneille puolestaan Vietnam Veterans Memorial Park And Long Wharf Nature Reserve on varmasti tutustumisen arvoinen kohde, ja sinne ajaa Yalen yliopistolta vain viidessä minuutissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service