Autonvuokraus
San Francisco Union Square
Piilota
Yhdysvallat // San Francisco // San Francisco Union Square
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus San Francisco Union Square: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 550 O'Farrell St
  94102-1932 San Francisco US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SFOC03
Aukioloajat
ma. - la.08:00 - 15:00
Juhlapyhä08:00 - 15:00
 
 

Sixtin San Franciscon Union Squaren toimipisteeltä autonvuokraus onnistuu vaivatta! Toimipisteemme löydät yhdeltä San Franciscon vilkkaimmista alueista, missä myös monet suositut hotellit sijaitsevat. San Franciscon Union Squarea lähin metroasema on Powell Street Station, josta kävelet näppärästi toimipisteelle vain viidessä minuutissa. Sijainti on optimaalinen myös nähtävyyksiä ajatellen. Ikoniselle Golden Gatelle ajaa Union Squarelta vain 15 minuutissa. Sixt tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja San Franciscon Union Squarella. Pelkkää kaupunkimatkailua suunnitteleva hyppää mahdollisesti taloudellisen henkilöauton kyytiin, ryhmille tarjoamme tilavat farmariautot ja minibussit. Kun haluat matkustaa tyylillä, valitse allesi sporttinen avoauto tai urheiluauto. San Francisco tarjoaa myös maasturille töitä, sillä tämä ainutlaatuinen kaupunki sijaitsee mäkisessä maastossa. Aja Twin Peaksin huipulle, jonne ajaa noin 20 minuutissa Union Squarelta, ja ihastele San Franciscon koko komeutta lähes 300 metrin korkeudesta!

Matkusta sädehtivässä San Franciscossa Sixtin vuokra-autolla

Kun matkustat San Franciscossa ja kaipaat edullista ja turvallista vuokra-autoa, muista Sixt Autovuokraamo San Franciscon Union Squarella. Kaikki vuokra-automme ovat tässä toimipisteessä automaattivaihteisia ja ilmastoituja. Matkusta minne haluat, sillä tarjoamme rajoittamattomat ajokilometrit! Meiltä löydät automalleja laidasta laitaan. Henkilöautoja ja katumaastureita löydät esimerkiksi merkeiltä Kia, Toyota ja Mercedes-Benz. Tarjoamme myös luksusautoja, kuten Ford Mustangeja ja BMW:n avoautoja. Huomioithan kuitenkin autoa varatessasi, että takaamme sinulle auton varaamastasi autokategoriasta, emme tiettyä automallia.

Lisäpalveluilla teet matkastasi entistäkin mukavamman. Oletko kenties ensimmäistä kertaa San Franciscossa? Valitse GPS-navigaattori suunnistamiseen. Lisäkuljettajapalvelullamme mahdollistat kuskin vaihdot matkan aikana. Perheen kanssa matkustaessasi takaat lasten turvallisuuden turvakaukalolla, lastenistuimella tai korokeistuimella. Lisäturvaa tuovat myös lukuisat vakuutuksemme, kuten kolariturva ja henkilövahinkovakuutus. Varaat vuokra-auton helposti netissä tai puhelimitse. Vuokra-auton voit palauttaa myös muihin Sixtin toimipisteisiin. Halutessasi lisätietoja autonvuokrauksesta San Franciscon Union Squarella, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Me Sixtillä haluamme mahdollistaa sinulle ikimuistoisen matkan San Franciscossa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.08:00 - 15:00
Juhlapyhä08:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste San Francisco Union Square SFOC03 550 O'Farrell St 94102-1932 San Francisco 37.786046, -122.414020 +1-8887498227

Sixt-toimipiste San Francisco Union Square SFOC03

550 O'Farrell St
94102-1932 San Francisco
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service