Autonvuokraus
Scottsdale
Piilota
Yhdysvallat // Scottsdale
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Scottsdale

Kun määränpäänä on Arizona, valitse Sixt Autovuokraamo Scottsdale. Tarjolla on monipuolinen valikoima vuokra-autoja Scottsdalessa taloudellisista henkilöautoista tilaviin farmareihin, luksusluokan urheiluautoista tyylikkäisiin avoautoihin ja luotettaviin maastureihin. Autokalustomme kuuluu Euroopan kärkiluokkaan, ja uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin ainoastaan kolmen kuukauden ikäisiä. Voit varata ennakkoon verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme tai soittaa meille varataksesi haluamasi ajoneuvokategorian autovuokraamostamme Scottsdalesta. Autonvuokraus Scottdalessa tarjoaa matkallesi vapautta ja mahdollisuuden nauttia omasta aikataulustasi riippumatta siitä, oletko matkalla perheen parissa, ystävien kesken vai työn merkeissä. Sixtin palveluiden myötä saat autovuokrauksesta Scottsdalessa vastinetta rahoillesi, laadukkaan vuokra-auton käyttöösi sekä osaavaa ja asiantuntevaa asiakaspalvelua.

 
 • Scottsdale
  10345 N Scottsdale Rd
  85253-1426 Scottsdale

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Scottsdale

  Sixt Autonvuokraus
  10345 N Scottsdale Rd
  85253-1426 Scottsdale

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus sujuu kätevästi Sixtin avulla

Kilpailukykyinen hintataso, Euroopan kärkeen kuuluva autokalusto sekä ensiluokkainen asiakaspalvelu tekevät Sixt Autovuokraamoista yhden markkinoiden johtavimmista brändeistä. Eikä suotta, sillä Sixt on palvellut asiakkaitaan rakentaen luotettavaa palveluaan jo yli sadan vuoden ajan. Automallistomme Scottsdalen-toimipisteessä sisältää henkilöautot, farmarit, maasturit sekä urheilu- ja avoautot. Tee varauksesi etukäteen, joko verkkosivuillamme tai puhelimitse, ja saat käyttöösi henkilökuntamme sinulle valitseman vuokra-auton. Emme valitettavasti voi varata sinulle tiettyä automerkkiä, mutta lupaamme toimittaa sinulle toiveitasi parhaiten vastaavan ajoneuvon haluamastasi kategoriasta. Monipuoliset lisäpalvelut tuovat turvaa ja mukavuutta matkallesi. GPS-navigaattori ohjaa sinut perille kohteeseesi, ja lasten turvaistuimet tekevät perheen pienimpienkin matkasta viihtyisää. Lisää useampi kuljettaja pakettiin ja nauti rennommasta matkasta, myös alle 25-vuotiaat kuljettajat on huomioitu. Kannattaa myös hyödyntää rajattoman kilometrimäärän tarjous pidemmillä matkoilla. Vakuutukset varmistavat sen, että vahingon tai varkauden sattuessa kohdalle saat nopeasti tarvittavaa apua ja palvelua.

Scottsdale tuo sinut Arizonan karuihin aavikkomaisemiin

Sonoran autiomaan kupeessa lepäävä Scottsdale tarjoaa automatkailijalle muun muassa karua luontomaisemaa. Vajaan puolen tunnin ajomatkan päästä toimipisteestämme löydät mielenkiintoisen Desert Botanical Gardensin Tempe Beach Parkista, jossa voit ihailla aavikolle tyypillistä kasvillisuutta. 30 mailia Scottsdalesta itään Apache junction liittymästä alkaa 42 mailia pitkä Apache Trail, joka on historiallinen kulkureitti ja todellinen löytö maasturilla tai farmarilla liikuvalle seikkailijalle.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service