Auton vuokraus alueella Springfield

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Springfield

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Springfield alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Springfield

Laadukkaat vuokra-autot löydät Sixt Autovuokraamosta

Laadukkaat vuokra-autot löydät Sixt Autovuokraamosta

Huoleton matka lähtee käyntiin Sixt Autovuokraamo Springfieldistä. Vuokra-auto tarjoaa kätevän liikkumistavan Springfieldissä ja Massachusettsin osavaltiossa niin perheille, pariskunnille, ystäväporukoille kuin yksin matkustavillekin, mukavuudesta tinkimättä. Vuokra-autolla matkustaessasi voit itse päättää omista aikatauluistasi, ja saat nauttia yksityisyydestä, jota julkiset kulkuvälineet eivät tarjoa. Sixt Autovuokraamo Springfield tarjoaa autoilijoille laajan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan. Kun valitset meidät autonvuokraukseen Springfiedissä, saat käyttöösi myös rajattoman määrän ajokilometrejä. Laadukkaat vuokra-autot löydät Sixt AutovuokraamostaNauti matkustamisen vapaudesta ja liikkumisen mukavuudesta Sixtin vuokra-auton kyydissä. Sixtin erinomainen valikoima koostuu sekä henkilöautoista, farmareista, maastureista että urheiluautoista, joten vuokra-autoja löytyy jokaiseen tarpeeseen ja kaiken kokoisille seurueille. Olemme valinneet vuokra-automme Chryslerin, Chevrolet'n ja Toyotan kaltaisilta laatumerkeiltä tarjotaksemme sinulle luotettavan ja turvallisen ajokokemuksen. Lisäksi vuokra-automme ovat uusia ja hyvin varusteltuja ajonautinnon maksimoimiseksi. Voit varauksen yhteydessä valita tietyn autokategorian, mutta voimme varmistaa tietyn merkin tai mallin saatavuuden vasta vuokra-autoa noudettaessa. Varausta tehdessäsi voit lisäksi valita erilaisista lisäpalveluista, joilla voit muokata vuokra-autopaketista juuri sinun näköisesi. Valittavissa on esimerkiksi laadukas navigaatiosysteemi, valikoima eri kokoisia lastenistuimia ja lisäkuljettajan valinta. Saat lisätietoa lisäpalveluistamme varauksen yhteydessä autokategorian valinnan jälkeen. Jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksesta Springfieldissä, joihin et löydä vastauksia verkkosivuiltamme, olet aina tervetullut olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Palvelemme matkailijoita viikon jokaisena päivänä.
Koe Springfield Sixtin vuokra-autolla

Koe Springfield Sixtin vuokra-autolla

Yhdysvaltojen itäosassa, Massachusettsin osavaltiossa sijaitsevan Sprinfieldin mielenkiintoisiin kohteisiin on helppo tutustua vuokra-autolla. Urheilun ystäville kaupungin keskustasta löytyy esimerkiksi Basketball Hall of Fame, joka on koripallolle omistettu museo. Kun vuokra-autolla seikkailee hieman kaupungin keskustan ulkopuolelle, voi löytää itsensä esimerkiksi Six Flags New England -huvipuistosta, joka tarjoaa hauskan päivän koko perheelle. Jos Springfieldiin osuu joulun aikaan, kannattaa vuokra-autolla suunnata Forest Parkin puistoalueelle, jossa pääsee autolla katselemaan upeaa Bright Nights -jouluvalospektaakkelia. Jos Springfieldin nähtävyydet on jo koluttu, osavaltion suurimpaan kaupunkiin Bostoniin ajaa vuokra-autolla Springfieldistä noin kahdessa tunnissa. Klikkaa siis itsesi varaussivullemme ja varaa itsellesi vuokra-auto noudettavaksi Springfieldin Sixt Autovuokraamosta.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Springfield
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Springfield?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Springfield sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Springfield.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Springfield?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Springfield. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 103 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvo
(4,5)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW 3 Series
BMW 3 Series
Volvo S60
Volvo S60
BMW X3
BMW X3
BMW 2 Series
BMW 2 Series
BMW X1
BMW X1
BMW 5 Series
BMW 5 Series
Volvo S90
Volvo S90
Mercedes-Benz G-Class
Mercedes-Benz G-Class
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Springfield
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Springfield?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Springfield?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Springfield?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Springfield

Näytä lisää