Vuokra-auton noutaminen

Sixt Online-Check-In

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme, jotta auton vuokraaminen olisi sinulle helpompaa. Voit käyttää online-check-in -palveluamme, kun olet tehnyt varauksen etukäteen verkkosivuiltamme. Online-check-in:ssä täytät kaikki tiedot, kuten osoitteen ja ajokortintiedot etukäteen auton noutoa varten. Näin auton noutaminen toimipisteestä on nopeampaa ja voit käyttää Express-palvelupistettä. Huomaathan, että palvelua voi käyttää vain jos olet tehnyt varauksen Sixtiltä.

Näin käytät Sixt Online-Check-In -palvelua:

 

  • Kirjaudu Sixt Online-Check-In palveluun varausnumerolla ja turvakoodilla tai sukunimellä. Turvakoodi löytyy varausvahvistuksestasi.
  • Saapuessasi noutamaan autoa, voit käyttää Express-palvelupistettä (saatavilla suurimmissa toimipisteissä).
  • Allekirjoita vuokrasopimus ja olet valmis jatkamaan matkaa!

Sixt Mobile-Check-In

Sixt Mobile-Check-In -palvelu on valittavissa vain lentokenttäpisteissämme Saksassa. Suosittelemme kuitenkin käyttämään palvelua jos olet varannut auton Saksasta, koska lentokentillä on usein ruuhkaa ja Sixt Mobile-Check-In säästää paljon aikaa autoa noudettaessa. Palvelua käyttääksesi tarvitset Sixt-kanta-asiakaskortin tai luottokortin.

Näin käytät Sixt Mobile-Check-In -palvelua:

  • Tee varaus 4 tuntia ennen varauksen alkua tai klo 18 mennessä jos varauksesi on seuraavalle aamulle ennen klo 10.
  • Soita Mobile-check-In -asiakaspalveluumme + 49 (0) 89 66 060 060 ja anna varausnumerosi sekä Sixt-kortin tai luottokortinnumero.
  • Saapuessasi noutamaan vuokra-autoa saat avaimet Sixtin palveluautomaatista (katso Sixt Quick-Check-In alla) eikä sinun tarvitse jonottaa tiskille.
  • Syötä luottokorttisi automaattiin avataksesi avainlokeron. Avaimet löytyvät tallelokerosta ja olet valmis jatkamaan matkaasi!

Sixt fastlane

Fastlane on Sixtin uusin palvelu, jota testataan tällä hetkellä Zürichin lentoasemalla. Fastlane muuttaa älypuhelimesi auton avaimeksi. Voit avata vuokra-auton ovet älypuhelimellasi edellyttäen, että sinulla on Sixtin mobiilisovellus, olet rekisteröitynyt palveluun ja sinulla on etukäteen tehty varaus. Kysy lisää asiakaspalvelustamme p. 0200 111 222

 

Fastlane hyödyntää uusinta teknologiaa. Katso videolta miten Fastlane toimii.

Lataa Sixt sovellus älypuhelimeesi.