Sixtin palvelut tekevät autonvuokrauksestasi helpompaa

Sixtin kanta-asiakaskortit

Liity kanta-asiakkaaksemme ja hyödynnä monia autonvuokrausta helpottavia palveluitamme. Kanta-asiakkaamme voivat käyttää mm. MySixt- asiakasportaalia, Online-Check-In palvelua sekä Sixt Fast Lane- palvelua. Hae maksutonta Sixt-korttia alla olevan linkin kautta.

Sixt Kortit

Yleiset vuokrausehdot

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta. Löydät samasta paikasta kaikkien yli 100 Sixt-maan vuokrausehdot. Vuokrausehdoissa on hyödyllistä tietoa mm. lisävarusteiden hinnoista, vuokra-autolla toiseen maahan ajamisesta sekä vakuutuksista ja maksutavoista. Suosittelemme vuokrausehtojen lukemista, kun suunnittelet autonvuokrausta.  

Vuokrausehdot

Online Check-In -palvelu auton noutoon

Sixtin Online Check-In nopeuttaa vuokra-auton noutamista määränpäässäsi. Sixtillä voit täyttää kaikki auton noutamiseen ja vuokrasopimuksen tekoon tarvittavat tiedot jo etukäteen ja näin tehdä auton noudosta huomattavasti sujuvampaa. Online Check-In palvelun käyttö ei maksa mitään ja voit tehdä sen milloin tahansa ennen vuokrauksen alkua. Muista kuitenkin, että sinun tulee silti näyttää ajokorttisi ja luottokorttisi autoa noudettaessa. 

Check In

Sixt -mobiilisovellukset

Lataa maksuton Sixt-mobiilisovellus älypuhelimeesi tai tablet-laitteeseesi. Sixtin sovellus on saatavilla useille markkinoilla oleviin laitteisiin ja sen ansiosta autonvuokraus ei koskaan ollut näin helppoa. Sovellukseen voit kirjautua myös kanta-asiakkaana tai yritysasiakkaana, jolloin saat etusi myös mobiilissa varatessasi.

Sixt - mobiilisovellukset

Lemmikkipaketti

Sixtillä voit ottaa lemmikkisi mukaan vuoka-autoon. Olemme ainoa autovuokraamo Suomessa, joka sallii lemmikkien kuljettamisen vuokra-autossa. Voit ottaa lemmikkisi mukaan matkaan, kun varaat lemmikkipaketin asiakaspalvelumme kautta. Lemmikkipaketti on saatavilla autoluokkiin CWMR, IWMR ja SWMR. Paketti sisältää suojapeitteen, turvavaljaat koiralle, herkkupussin sekä auton erikoissiivouksen vuokrauksen jälkeen.

Mikäli olet allerginen lemmikeille huomaathan, että autoluokkien CWMR, IWMR ja SWMR vuokra-autoissa on saattanut vierailla eläimiä eivätkä ne ole allergiavapaita kuten muut automme.

Lue lisää lemmikkipaketistamme

10 vinkkiä autonvuokraukseen

Tästä voit lukea meidän vinkkimme autonvuokraukseen. Sixtin 10 vinkillä autonvuokrauskokemuksesi on todennäköisesti mukavampi vaikka et vuokraisikaan meiltä. Haluamme auttaa asiakkaitamme saamaan enemmän irti autonvuokrauksestaan. Näillä vinkeillä saat kaiken irti seuraavasta vuokrauksestasi!

Sixtin 10 vinkkiä