Yhteiskäyttöautoilu on tulevaisuutta

"Jos auton voisi saada pilvestä, se olisi kätevää..." Sixt on jo vuosia kehittänyt erilaisia autolla liikkumisen muotoja ja palveluita. Perinteisten vuokra-autojen ja kuljettajapalveluiden rinnalle on tullut yhteiskäyttöautoilu, joka hyödyntää uusinta teknologiaa ja mahdollistaa auton käytön minuutista usempaan tuntiin tai vuorokausiin ilman käyntiä autovuokraamon toimipisteessä. Auton voi siis nykyään saada pilvestä ja se on kätevää.

Sixt fastlane

Sixt fastlane on uusi palvelu Sixtiltä, jota testataan tällä hetkellä Zürichin lentoasemalla Sveitsissä. Sixt Fastlane mahdollistaa auton noutamisen ilman käyntiä toimipisteessä. Voit siis mennä suoraan vuokra-autolle ja avata auton ovet Sixtin sovelluksen avulla. Palvelun käyttö edellyttää Sixtin mobiilisovelluksen lataamista ja rekisteröitymistä Sixtin kanta-asiakkaaksi sekä rekisteröitymistä Sixt fastlane palveluun. Sixt Fastlane ei toimi vielä Suomessa.

 

Katso videolta miten Sixt fastlane toimii.

Yhteiskäyttöautoilu Suomessa

Sixt tuo yhteiskäyttöautoilun myös Suomeen. VaaS-palvelu mahdollistaa autolla liikkumisen kiinteään kuukausihintaan. Uutta palvelussa on se, että sinä ja perheesi voitte käyttää erikokoisia autoja eri puolilla Suomea. Tänään pieni kaupunkiauto työmatkoja varten, huomenna pakettiauto tyttärelle muuttoa varten ja viikonloppuna maasturi kalareissulle ja vaimolle Fun Car-auto ostosreissua varten. Kaikki nämä kiinteään kuukausihintaan, saumattomasti, silloin ja sieltä missä tarve on.

Lue lisää yhteiskäyttöautoilun tuotteistamme alla. Olemme paketoineet valmiiksi erilaisiin tarpeisiin kaksi joustavaa pakettia: Ready ja Flow. Molemmilla auton käyttö perustuu täydelliseen palveluun - sinä ajat, me huolehdimme kaikesta muusta.

Ready!

Ready! on valintasi, kun tarvitset autoa vain silloin tällöin. Ready! auton voit varata Sixtin mobiilisovelluksella mistä ja milloin vain. Voit käyttää autoa muutamasta tunnista muutamaan vuorokauteen. Maksat vain ajasta, jolloin oikeasti tarvitset ja käytät autoa.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme, p. 0200 111 222

Flow

Flow mahdollistaa sinulle jatkuvan autoilun edut ilman pitkää sitoutumista tai riskiä. Paketti sisältää kuukausittain eri kokoisia autoja samaan, kiinteään kuukausihintaan. Valitsemasi paketin mukaiset autot ovat käytössä missä päin Suomea tahansa, koska tahansa. Flow-liikkuvuuspalvelu toimii henkilökohtaisen liikkuvuuden lisäksi erinomaisen hyvin myös ryhmän yhteiskäyttöautoina. Flow-autoa sinun ei tarvitse myöskään käyttää huollossa tai korjauksessa – huoltovalon syttyessä käyt vain vaihtamassa auton toiseen vastaavaan. Kaikesta on huolehdittu puolestasi.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme, p. 0200 111 222