Vastaatko yrityksesi autoasioista?

Auto on yritykselle investointi, jonka arvo laskee nopeasti. Jos yritysauton ja liikkumisen tarve vaihtelee, on vuokraus järkevä tapa säästää kustannuksissa. Vuokraamalla auton maksat autosta vain silloin, kun sitä oikeasti tarvitset.

 

Sixt on yksi maailman suurimmista autovuokraamoista ja perustettu jo yli 100 vuotta sitten. Palvelemme Suomessa yli 40 toimipisteessä ja maailmanlaajuisesti yli 100 maassa. Autovalikoimamme on laaja ja kattaa autoluokat pikkuautoista tilautoihin ja pakuihin, sekä Suomen suurimman premium-autokaluston. Yritysasiakkaana saat henkilökohtaisen asiakkuusvastaavan, joka hoitaa kaikki autovuokrauksen liittyvät asiat ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

 

Solmimalla yrityssopimuksen Sixt Autovuokraamon kanssa, yritysautoilusta syntyvät kulut on helppo pitää kurissa. Vuokra-auton varaaminen on vaivatonta Sixtin varausportaalin kautta minne päin maailmaa tahansa, milloin tahansa. Säästät aikaa ja vaivaa.

 

Yhdellä sopimuksella saat käyttöösi yrityshinnat myös ulkomaille ja tarvittaessa Sixt Corporate-maksukortin, joka mahdollistaa keskitetyn laskutuksen vuokrausmaasta riippumatta. Yrityshinnat ovat halutessasi yrityksesi käytössä myös vapaa-ajan vuokrauksiin.

Sixt-yritysasiakkaana hyödyt monista eduista!

  • Kilpailukykyinen yrityskohtainen hinnoittelu, joka on voimassa koko sopimuskauden sekä Suomessa, että ulkomailla.
  • Oma yhteyshenkilö kaikissa sopimus- ja vuokrausasioissa.
  • Erittäin kilpailukykyinen ja oikeasti joustava minileasing palvelu pitempiaikaisiin vuokraustarpeisiin.
  • Markkinoiden suurin premium-autojen kalusto
  • Huoleton toimituspalvelu yritysosoitteeseen
  • Kattava valikoima myös ympäristöystävällisiä autoja
  • Sähköinen raportointi toteutuneista vuokrauksista
  • Sixt-yrityskorttien takaamat edut -myös yksityisvuokrauksiin!

 

Sixtin yritysasiakkaana vuokra-auton saaminen ei ole rajattu virka-aikoihin. Yritysasiakkaamme tekevät varaukset kätevästi yritysasiakkaiden omasta linkistä ympäri vuorokauden ja mistä päin maailmaa tahansa. Yrityssopimuksen yhteydessä yrityksesi saa omat käyttäjätunnukset. Yrityksen henkilöstö voi näin tehdä varauksia edullisilla yrityshinnoilla missä ja milloin vain kaikkiin Sixtin toimipisteisiin – maailmanlaajuisesti.

 

Sixt Minileasing

Sixt Minileasing on järkevä vaihtoehto, kun tarvitset nopeasti autoa projektin tai tapahtuman ajaksi tai vaikkapa odotusautoksi. Sixt Minileasing joustaa muuttuvien suunnitelmien mukaan. Sopimusta voi pidentää tai lyhentää kesken vuokrauksen. Vaihdamme tarvittaessa myös auton pienempään tai isompaan autoluokkaan. Sixt Minileasing helpottaa myös budjetin tekoa; saat meiltä tarjouksen etukäteen eikä hinnoittelu ole rakettitiedettä.   

 

Aina ei-sitovan Sixt-yritysasiakkuuden luominen on erittäin helppoa – lähetä vai yhteystietosi alla olevan linkin kautta ja otamme sinuun yhteyttä hyvin pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä keneen tahansa alla olevista asiakkuusvastaavistamme.

Yritysmyynnissämme sinua palvelee:

 

Jukka-Pekka Koskinen

jukka-pekka.koskinen@sixt.fi

020 11 22 509

 

Henri Vasara

henri.vasara@sixt.fi

020 11 22 512

 

Tuomas Valta

tuomas.valta@sixt.fi

020 11 22 506

 

Janne Erola

janne.erola@sixt.fi

020 11 22 555

 

Timo Vuojolainen

timo.vuojolainen@sixt.fi

 020 11 22 549

 

Joonas Huovinen

joonas.huovinen@sixt.fi

020 11 22 554

Kirjautuminen yritysasiakkaille

Mikäli yritykselläsi on jo sopimus Sixtin kanssa ja tunnukset varausportaaliin, voit tehdä varauksia Suomeen ja ulkomaille tästä.