Vastaatko yrityksesi autoasioista?

Auto on yritykselle investointi, jonka arvo laskee nopeasti. Jos yritysauton ja liikkumisen tarve vaihtelee, on vuokraus järkevä tapa säästää kustannuksissa. Vuokraamalla auton maksat autosta vain silloin, kun sitä oikeasti tarvitset.

 

Sixt on kansainvälinen autovuokraamoketju, jonka palveluun voit luottaa, kun tarve vaatii autoa. Sixt on perheyritys, joka perustettiin yli 100- vuotta sitten Münchenissä. Palvelemme Suomessa yli 50 toimipisteessä ja maailmalla yli 100 maassa. Tarvittaessa toimitamme auton aina sinne missä sinä olet, kellon ympäri. Laajasta autovalikoimastamme löytyy sopiva vuokra-auto kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

 

Solmimalla yrityssopimuksen Sixt Autovuokraamon kanssa, yritysautoilusta syntyvät kulut on helppo pitää kurissa ja saat selkeän raportoinnin kuluista kuukausittain. Lisäksi vuokra-auton varaaminen helpottuu, kun voit tehdä varauksen Sixtin varausportaalin kautta minne päin maailmaa tahansa, milloin tahansa. Yritysasiakkaana saat myös oman asiakasvastaavan, joka auttaa kaikissa asiakkuuteen ja vuokraukseen liittyvissä asioissa.

 

Yhdellä sopimuksella saat käyttöösi yrityshinnat myös ulkomaille ja tarvittaessa Sixt Corporate-maksukortin, joka mahdollistaa keskitetyn laskutuksen vuokrausmaasta riippumatta. Yrityshinnat ovat halutessasi yrityksesi käytössä myös vapaa-ajan vuokrauksiin.

Sixt-yritysasiakkaana hyödyt monista eduista!

  • Kilpailukykyinen yrityskohtainen hinnoittelu, joka on voimassa koko sopimuskauden sekä Suomessa, että ulkomailla
  • Yrityksen matkustussäännön mukainen sopimus
  • Huoleton toimituspalvelu yritysosoitteeseen
  • Markkinoiden suurin premium autojen kalusto
  • Kattava valikoima myös ympäristöystävällisiä autoja
  • Oma yhteyshenkilö kaikissa sopimusasioissa
  • Sähköinen raportointi toteutuneista vuokrauksista
  • Sixt-yrityskorttien takaamat edut -myös yksityisvuokrauksiin!

 

Sixtin yritysasiakkaana vuokra-auton saaminen ei ole rajattu virka-aikoihin. Yritysasiakkaamme tekevät varaukset kätevästi yritysasiakkaiden omasta linkistä ympäri vuorokauden ja mistä päin maailmaa tahansa. Yrityssopimuksen yhteydessä yrityksesi saa omat käyttäjätunnukset. Yrityksen henkilöstö voi näin tehdä varauksia edullisilla yrityshinnoilla missä ja milloin vain kaikkiin Sixtin toimipisteisiin – maailmanlaajuisesti.

 

Sixt Minileasing

Sixt Minileasing on järkevä vaihtoehto, kun tarvitset nopeasti autoa projektin tai tapahtuman ajaksi tai vaikkapa odotusautoksi. Sixt Minileasing joustaa muuttuvien suunnitelmien mukaan. Sopimusta voi pidentää tai lyhentää kesken vuokrauksen. Vaihdamme tarvittaessa myös auton pienempään tai isompaan autoluokkaan. Sixt Minileasing helpottaa myös budjetin tekoa; saat meiltä tarjouksen etukäteen eikä hinnoittelu ole rakettitiedettä.   

 

Yritysmyynnissämme sinua palvelee:

 

Jukka-Pekka Koskinen

jukka-pekka.koskinen@sixt.fi

020 11 22 509

 

Henri Vasara

henri.vasara@sixt.fi

020 11 22 512

 

Tuomas Valta

tuomas.valta@sixt.fi

020 11 22 506

 

Janne Erola

janne.erola@sixt.fi

020 11 22 555

 

Timo Vuojolainen

timo.vuojolainen@sixt.fi

 020 11 22 549

Kirjautuminen yritysasiakkaille

Mikäli yritykselläsi on jo sopimus Sixtin kanssa ja tunnukset varausportaaliin, voit tehdä varauksia Suomeen ja ulkomaille tästä.