Autonvuokraus
Alkmaar
Piilota
Alankomaat // Alkmaar
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Alkmaar

Sixt Autovuokraamosta saat vuokra-auton, jolla tutustuminen Alkmaarin kaupunkiin ja sen ympäristöön on helppoa ja mielekästä. Autonvuokraus onnistuu kätevästi Amsterdamin päärautatieasemalta, josta on vain reilun puolen tunnin ajomatka Alkmaariin. Autovalikoimaamme kuuluvat henkilöautot, tilavat farmarit, tyylikkäät urheilu- ja avoautot sekä kaikkiin maastoihin sopivat maasturit ja pakettiautot. Autokalustostamme löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ajoneuvon vuokrattavaksi, olitpa sitten Alankomaissa työmatkalla tai lomalla, pienessä tai suuressa seurueessa. Laadukas ja luotettava vuokra-auto kruunaa matkan kuin matkan!

 
 • Amsterdam Päärautatieasema
  De Ruijterkade 44b
  1012 AA Amsterdam

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la. - su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Amsterdam Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  De Ruijterkade 44b
  1012 AA Amsterdam

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la. - su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo mahdollistaa sujuvan vierailun Alkmaarissa

Sixt tarjoaa käyttöösi luotettavan ja asiantuntevan asiakaspalvelun sekä suosittujen automerkkien uusimmat mallit. Työmatkoihin tai pienemmälle seurueelle voi riittää taloudellinen henkilöauto, mutta jos kaipaat enemmän tilaa tavaroille tai matkaseurallesi, on farmariautomme hyvä valinta. Suuremman tavaramäärän kuljetukseen suosittelemme pakettiautoa. Jos olet yli 25-vuotias ja haluat päästä nauttimaan ylellisestä ajokokemuksesta, yllättää matkakumppanisi tai tehdä työmatkastasi hieman erityisemmän, meiltä voit vuokrata myös hienon luksusauton. Kenties haluat hyödyntää lisäpalveluitamme ja ottaa GPS-navigaattorin helpottamaan perille pääsyä, lastenistuimet turvallisuuden lisäämiseksi tai nimetä lisäkuljettajan, jos haluat vuorotella matkaseurasi kanssa kuskina. Huomioithan, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä/mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Vuokra-autolla saat enemmän irti Alkmaarista

Alkmaar on viehättävä vanha kaupunki, joka sijaitsee noin 41 kilometriä Amsterdamista pohjoiseen ja on erityisen kuuluisa juustoistaan ja juustomarkkinoistaan, joita järjestetään huhtikuusta syyskuuhun. Tässä noin 100 000 asukkaan kaupungissa on lukuisia mielenkiintoisia museoita juusto- sekä olutmuseoista Beatles-museoon, paljon historiallisia kohteita, kuten keskiaikainen kirkko Grote Kerk kuuluisine urkuineen, unohtamatta tietenkään kaupungin kauniita kanavia, jotka luovat erittäin tunnelmallisen vaikutelman. Autonvuokraus Alkmaarissa antaa sinulle hienon mahdollisuuden vierailla Alankomaiden upeimmilla rannoilla, jotka ovat vain noin vartin ajomatkan päässä kaupungista. Yksi kauneimmista rannoista on Schoori, ja lähistöltä löydät myös Kennemerin vaikuttavat hiekkadyynit, joiden läheisyyteen voit parkkeerata vuokra-autosi ja rentoutua kävellen ja ihaillen paikallista luontoa ja maisemia. Olitpa sitten lomalla tai työmatkalla, vuokra-autolla pääset ympäri kaupunkia sekä kaupungin lähikohteisiin helposti ja miellyttävästi ja voit päättää itse omat aikataulusi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service