SIXT-toimipisteet maailmanlaajuisesti

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Suomi

Tutustu sijaintiin Suomi

Premium autonvuokraus Suomessa ja kansainvälisesti

Premium autonvuokraus Suomessa ja kansainvälisesti

SIXTin premium-autojen vuokraustarjouksilla voit matkustaa paljon joustavammin hintaan, joka sopii matkallesi. Olitpa sitten Yhdysvalloissa tai muualla maailmassa, kaupunkikeskustassa tai lentokentällä, lähistöllä on aina sopiva SIXTin vuokrauspiste auttamassa sinua jatkamaan matkaasi. Varaa täydellinen vuokraus käyttämällä yllä olevaa nopeaa ja helppoa varausprosessia, josta voit vertailla kaikkia saatavilla olevia autoluokkia ja hintoja, tai tutustua tarkemmin kaikkiin SIXT maihin ja parhaimpiin sijainteihin alempana.
Matkustatko ulkomaille? Tutustu SIXTin vuokrauspalveluihin

Matkustatko ulkomaille? Tutustu SIXTin vuokrauspalveluihin

SIXTillä on yli 2200 kansainvälistä vuokrauspistettä 105 maassa, ja kasvatamme jatkuvasti toimintaamme ympäri maailmaa. Matkustaminen Yhdysvaltojen ulkopuolelle saattaa tuntua joskus hankalalta, ja siksi SIXTin ystävälliset, englantia puhuvat asiakaspalvelijat auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi.
Jos tarvitset vuokra-auton Euroopassa, olemme iloisia voidessamme tarjota palvelujamme kaikissa suurimmissa maissa ja kaupungeissa, mukaan lukien Lontoo, Frankfurt, Reykjavik, München, Pariisi, Amsterdam ja Zürich.
Kansainväliset vuokrauspisteemme sijaitsevat mukavasti suurten lentokenttien ja pääkaupunkien yhteydessä. Esimerkiksi Lontoossa meillä on yli 30 vuokrauspistettä, joista kaksi sijaitsee Heathrow'n lentokentällä.
Kun matkustat kauemmaksi, voit edelleen hyödyntää premium-palvelujamme matkustuskeskittymissä, kuten Dubaissa Dubai International Airportilla ja Singapore Changi Airportilla.
Premium-vuokrausautomme

Premium-vuokrausautomme

Riippumatta siitä, suunnitteletko budjettimatkaa tai ykkösluokkaista reissua, SIXT:llä on sinulle sopiva vuokra-auto. Voit valita laajasta valikoimastamme johtavien merkkien, kuten Audi, BMW, Mercedes-Benz, Range Rover ja Ford, autoja, joita on saatavana erikokoisina ja vaihteleville matkustajamäärille.
Aja tyylikkäästi varaamalla avoauton tai luksusauto, tai jos matkustat isomman ryhmän kanssa tai sinulla on paljon matkatavaroita, SUV tai minibussivuokraus sopii hyvin tarpeisiisi.
Tee autostasi vieläkin hienompi lisätuotteilla

Tee autostasi vieläkin hienompi lisätuotteilla

Yhdysvalloissa vuokra-autoissamme on aina ilmastointi ja automaattivaihteisto. Maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi tarjoamme myös edullisia hintoja hyödyllisistä lisätuotteista, kuten GPS:stä ja lisäkuljettajasta. Saat vielä parempia tarjouksia, kun valitset viikko-, kuukausi- tai pitkäaikaisvuokran. Premium ajoneuvojemme yhteydessä saat myös erinomaisen asiakaspalvelun, joka on saatavilla 24/7.
Vuokraatteko Suomessa? SIXT huolehtii yrityksestäsi!

Vuokraatteko Suomessa? SIXT huolehtii yrityksestäsi!

SIXTin laajan toimipisteverkoston ja houkuttelevien yksisuuntaisten vuokrausreittien ansiosta voit liikkua vapaasti Yhdysvalloissa. Meillä on useita suosittuja lentokenttäsijainteja sekä toimipisteitä maan huippukaupungeissa.
Show more

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 3411 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvo
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Hyödyllistä tietoa vuokrauksesta SIXTillä

Mitä ovat Sixtin vaatimukset vuokraamiseen?
Missä voin vuokrata auton SIXTillä?
Paljonko auton vuokraaminen SIXTiltä maksaa?
Kuinka paljon maksaa luksus-auton vuokraaminen?
Otetaanko SIXTillä ennakkovarmennusta vuokraamisen yhteydessä?
Tarvitsenko luottokorttia vuokraukseen?
Mitkä maksutavat ovat käytössä?
Mitä lisävaihtoehtoja SIXT tarjoaa autonvuokrauksen yhteydessä?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokrasopimukseeni?
Ovatko yhdensuuntaiset vuokraukset sallittuja?